Artist & Event

Anders M. Tangen

Anders Tangen var sammen med blant andre Jånni Kristiansen, Thomas Giertsen, Eddie Eidsvåg, Freddy Kjensmo og Jonas Rønning med på å starte Norges største standupklubb i 1994. Tangen er født på Gjøvik, vokste opp i Hunndalen rett utenfor Mjøsbyen, men har stort sett bodd i Oslo siden 1987. Tangen elsker Oslo, og den store hobbyen er matlaging.

Siden 2001 han har levd profesjonelt som foredragsholder for næringslivet. Her bruker han hele sin kompetanse som journalist, programleder, gestaltterapeut (psykoterapi), og komiker.

Tangen var i mange år mest kjent for sine mange radioprogrammer i ulike kanaler. Han har vært programleder for egne show på NRK. Han var en av arkitektene bak, og moromann, foran kamera i NRQ og God Elg. I flere sesonger har han vært stuntreporter i Nitimen og Reiseradioen, mens noen også vil huske han for egne show på P4 som ”Tid For Tangen”, ”Badeanda” og ”Andersnatten”. Noen har brukt han som barnevakt, uten å vite det. Anders M. Tangen jobbet i flere år på NRK med barneprogrammet «Kykelikokos».

De som ser mer på TV har også kunnet bli kjent med Anders Martinius Tangen gjennom hans innsats som prest i komiserien ”Piker Vin og Sang”, flere standup-opptredener blant annet i Rorbua og fra Standupfestivalen på NRK. Han har også vært gjest et par ganger for å snakke om foredraget sitt ”Når sant skal sies – et fordomsfullt foredrag om din yrkesgruppe”. Mange husker hans nådeløse, overraskende, fordomsfulle angrep på snekkere i det ellers gemyttlige programmet ”Myter” på NRK. Han har også flere ganger vært gjest i Frokost-TV flere ganger. Blant for å snakke om kunsten å drive med smal-talk og om Melodi Grand Prix. Anders er også kjent som Extramannen på Extra-trekningen til Norsk Tipping i sju år.

Tangen er utdannet ved universitet i Oslo, og har tatt fireårig utdanning til Gestaltterapeut ved Høyskolen i Oslo. Dette gir tyngde i foredragene som alltid er tilpasset kundens behov. I tillegg til all den humor som alltid er tilstede!

Konfransier Anders M. Tangen

Alt fra nyhets og aktualitetsprogrammer, barneprogrammer til egne talkshow på P4. Han er en engasjert fyr som har gode kunnskaper om norsk samfunnsliv gjennom sine mange år som journalist. Anders er engasjert i samfunnslivet også privat, og har vært debattleder og ordstyrer ved flere konferanser. Tangen er kjent for en lun, morsom men likevel skarp og «til poenget»-måte å lede en diskusjon på. Dette kan også kombineres med ett av foredragene, skjult teater eller ren underholdning.

Send forespørsel på Anders M. Tangen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen