om

Arne Strand

Arne Strand er en av Norges mest erfarne politiske kommentatorer. Den tidligere sjefredaktøren i Dagsavisen har hatt en lang og imponerende reise som en av våre mest erfarne innen sitt fag. Vi kan tilby Arne Strand til å lede din konferanse, stiller de spørsmålene du ønsker svar på under en debatt eller gi tilhørerne eksklusive historier fra livet i politikken.

Arne var tidligere sjefredaktør i Dagsavisen og en av de mest brukte kommentatorene i både radio og tv. Han startet som journalist i Vårt Land, Arbeiderbladet og deretter NRK.

Arne var statssekretær på statsministerens kontor under Gro Harlem Brundtland fra 1987 til 1989 hvor han hadde hovedansvar for kontakt med pressen.

I 2010 ble Arne programleder på TV2 Nyhetskanalen for det politiske programmet «Kristiansen & Strand» hvor både tidligere statsminister Jens Stoltenberg og nåværende statsminister Erna Solberg har vært gjest flere ganger. Programmet leder han sammen med TV2s politiske kommentator Stein Kåre Kristiansen.

Mange fikk et nytt kjennskap til Arne da han gjestet humorprogrammet «Nytt på Nytt» på NRK sammen med tidligere partisekretær i Arbeiderpartiet, Martin Kolberg. Latteren hans fikk mange til å smile. Denne suksessen gjorde at han har gjestet «Nytt på Nytt» igjen, da sammen med Stein Kåre Kristiansen.

Arne Strand kan også bookes i to-spann med Stein Kåre Kristiansen.

kontakt oss knapp