28. januar er det premiere på nok en  kjendisversjonen av Farmen. Og Artist & Event representerer tre av kjendisene som dukker opp på skjermen når TV2 igjen drar i gang en ny sesong av Farmen Kjendis.

 

12 norske kjendiser flytter inn på Li gård på Tangen i Strange kommune. Her skal de kjempe om seieren i TV 2s tredje sesong av Farmen kjendis. Artist & Event representerer tre av kjendisene som skal leve sammen og drive en gård slik nordmenn gjorde for 100 år siden. Les mere om kjendisene under:

 

MODELL OG TV-PERSONLIGHET KATHRINE SØRLAND

Kathrine Sørland er en av Norges mest kjente influensere innen livsstil, mote og interiør. Hun er etterspurte som konferansier og foredragsholdere. Og deltar på en rekke PR- og markedsaktiviteter sammen med sine samarbeidspartnere.

 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte denne sympatiske Stavanger-jenta på ditt neste event – mulighetene er mange!

 

TV-PERSONLIGHET SVEIN ØSTVIK (CHARTER SVEIN)

For 12 år siden tok Svein Østvik steget inn i kjendisverdenen, da han deltok i TV-seerne Charterfeber på TV3. Siden den tid har det blitt utallige realityserier på ham. Men Svein er mer enn bare den partyglade nordmann som gleder oss med småoriginale og spontane rariteter. Han er også forfatter av boken “Sveins verden,” og foredragsholder, toastmaster og konferansier med lang erfaring.

 

Ta kontakt her for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte denne gledessprederen på ditt neste event – mulighetene er mange!

 

 

FOREDRAGSHOLDER OG COACH RUNAR SØGAARD

Runar Søgaard ble først kjent som predikant og ektemannen til den svenske artisten Carola Häggkvist. Paret skilte seg etter ti års ekteskap. De siste 20 årene har Runar Søgaard først og fremst jobbet med lederskapsutvikling (coaching). Han er også en fremragende foredragsholder og retoriker.

 

Ta kontakt her for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte denne fremragende foredragsholderen og retorikeren på ditt neste event – mulighetene er mange!