Camilla Roald

Camilla Roald er interiørdesigneren som ble så fascinert av menneskene, at hun videreutdannet seg som sexolog. I dag arbeider hun som interiørdesigner og sexolog, med en særlig interesse for hvordan vi innrede våre liv slik at vi flyter over av kjærlighet og overskudd til menneskene rundt oss.

Camilla Roald har jobbet med interiør, design, oppussing, farger og dekor siden hun var 19 år. Hun er gjerne en del av et team med håndverkere og underleverandører, alt fra fritidshytter og eneboliger til større byggeprosjekter og hoteller. Det var da Camilla tok sin Interiørutdannelse på Westerdals, at hun begynte å interessere seg særlig for prosessen med å involvere menneskene for at de aktivt skulle bidra til det endelige resultatet. I 2015 begynte hun på et treårig sexologistudiet for parterapi og sexologi hos Joan Ørting i København. Juni 2018 ble hun uteksaminert sexolog.

I dag bruker Camilla sin kunnskap til å hjelpe enkeltpersoner, familier og bedrifter med å innrede deres liv, slik at de flyter over av kjærlighet og overskudd til menneskene rundt dem. Camilla hjelper gjerne deg og din familie til å finne din/deres plass i hjemmet og samfunnet forøvrig. Hun holder også kurs og foredrag om temaet.

Foredrag med Camilla Roald

Camilla Roald er foredragsholderen som virkelig setter tankene i sving. Med sin direkthet og varme, garanterer vi at hun vil åpne opp en dør til en ny og spennende verden. Hun tilpasser alt hun gjør til kunden, publikum og anledningen. Og drar gjerne historier fra hennes egen hverdag, og møter med kunder. Her er noen av hennes foredrag:

  • Energi på jobben og glede i hjemmet – en balansekunst: Opplev Camilla Roald i full utfoldelse når hun setter fokus på hvor viktig det er med god kommunikasjon og overskudd i hverdagen. Foredraget bobler av ideer og konkrete tips til hvordan finne balansen mellom jobb og gleden i hjemmet.
  • Livets skyggesider: Camilla tar deg med på et foredrag om de personlige og seksuelle skyggesidene. Hun hjelper deg til å finne dine egne skyggesider og lærer deg hvordan du kan bruke kunnskapen i arbeidslivet, med familie og venner, og ikke minst i kjærlighetslivet.
  • Ytre og indre skjønnhet, hvordan henger det sammen? Camilla tar deg med på en reise inn i vårt behov for skjønnhet, samtidig gir hun et spennende innblikk i hvordan urkulturer og det moderne samfunnet bruker skjønnhet som dypere psykologi. Hvorfor har vi skam på det ytre? Hvordan kan skjønnhet skape overskudd og balansen vi trenger hjemme og på jobb?

Sexologen Camilla Roald

Står du overfor utfordringer i dit følelsesliv eller seksualliv? Kanskje sliter du med dårlig selvtillit, kjærlighet- og sexavhengighet? Kanskje har du andre problemer med intimitet? Camilla hjelper deg med å setter ord på dine frykt og glede. Hun kaster lys over skam, og lokker frem skjulte lengsler. Camilla kan bookes både for individuelle samtaler, gruppesamtaler, workshops og andre eventer.

Samarbeid med Camilla Roald

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du ønsker Camilla Roald på ditt neste arrangement eller event! Vi bistår også gjerne med tanker og ideer om hvordan din bedrift kan samarbeide med denne spennende profilen som vi garanterer vil åpne opp en dør til en ny og spennende verden – mulighetene er mange!

Rull til toppen