Christian Strand

Christian Strand har befestet seg som et av fremtidens programlederprofiler i NRK. Han har hatt sitt eget aktualitets talkshow “I kveld” på NRK2, ledet nyhetsavdelingens morgensendinger på TV og vært programleder for et av Norges mest sette programmer Forbrukerinspektørene som sees av over 700.000 hver uke. Ved siden av dette er han en «fast» rådgiver i Lørdagsrådet på P3.

I løpet av sin karriere har Christian intervjuet mange kjente personer som; Microsoft -gründer Bill Gates og hans kone Melinda, Wikipedia -gründer Jimmy Wales, tidligere Statsminister Jens Stoltenberg, Hollywood skuespiller Leonardo DiCaprio og Sir Michael Caine og Norges rikeste mann Johan H. Andresen.

Christian kan bookes som programleder, konferansier, møteleder og debattleder. Han er også svært godt egnet til oppdrag for barn og ungdom.

Han startet sin TV-karriere som programleder i «Midt i Smørøyet» på NRK på 90-tallet. Før han kom tilbake til NRK som programleder i «Kvitt eller Dobbelt», “Migrapolis”, «Sommeråpent» og “Barne-TV” rakk Christian bl.a. å spille i 350 episoder av Hotel Cæsar.

Rull til toppen