Artist & Event

Dag Erik Pedersen

Dag Erik Pedersen fikk med seg ni år som proffsyklist, og med 43 proffseire, flere etappeseire i Giro de Italia og 4. plass i VM er han blant Norges beste syklister gjennom tidene. I dag er han kjent som en av NRKs ledende programleder profiler og en av landets beste foredragsholdere.

Etter at han la proffkarrieren på hylla begynte Dag Erik Pedersen å jobbe som journalist, og siden 1996 har han vært i NRK. Han har blant annet ledet sommer og vinter OL-sendinger i mange år, og når skiskyting og skøyter står på programmet, er Dag Erik der som anker under sendingene. Han har også ledet NRKs store TV aksjon to ganger, og alle kjenner Dag Erik Pedersen som programleder i seersuksessen Mesternes Mester, som til vinteren jubilerer med sin 10. sesong!

Dag Erik Pedersen har hele fire ganger blitt kåret til årets programleder i kategorien nyheter og sportsprogramledere i Norge. Og i 2008 ble han utnevnt til ambassadør for fremmedspråk i Norge, som en del av den europeiske kulturprisen. Han har gjort seg bemerket for å være svært språkmektig. Foruten norsk, snakker han flytende engelsk, nederlandsk, tysk, italiensk, fransk og spansk.

Foredragsholderen Dag Erik Pedersen

Dag Erik begynte sin foredragskarriere i 1997 ved en tilfeldighet! Hans mentor Frank Beck, en svært etterspurt foredragsholder på 90-tallet, hadde dobbeltbooket. Larvikingen tok utfordringen og hoppet inn for å holde foredrag. Det ble en grufull opplevelse, for allerede etter 3 minutter visste han rett og slett ikke hva mer han skulle si. Han bestemmer seg da for aldri å gå på scenen igjen før han kunne snakke om noe han virkelig kunne stå for, noe folk kunne ta med seg videre i sine liv. Og slik ble foredraget ”Aldri God Alene” skapt.

Aldri God Alene – historien om å tenke annerledes: Det er et lynkurs i kunsten å snu negative tanker til å bli positive, men det handler like mye om å forstå hvor viktig du er for laget ditt og hva din jobb egentlig betyr. Historien starter med den lille gutten som ble sist i alle sykkelritt, men som senere blir kaptein på de største lagene i verden og vinner mange profesjonelle sykkelritt.

De viktigste temaene for foredraget er: Hva gjør jeg for å bli den optimale lagspilleren, hvordan skal jeg tenke når arbeidsmengden dreper meg, hvordan skal jeg lære meg å sette meg mål, og hvordan skal jeg øve å snakke positivt til meg selv og andre.

Lengden på foredraget: Foredraget er 90 minutter langt, men kan forkortes noe om nødvendig. Foredraget kan også fremføres i engelsk versjon. Både det norske og engelske foredraget har fått fantastiske tilbakemeldinger.

Dag Erik Pedersen på ditt neste event

Vi bistår gjerne med ideer om hvordan din bedrift kan benytte denne profilerte programlederen på ditt neste arrangement. Ta kontakt kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event et motiverende foredrag med Dag Erik Pedersen.

Send forespørsel på Dag Erik Pedersen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen