om

Erik Alfred Tesaker

“Farmen Kjendis”- vinneren Erik Alfred etablerte i 2012 Handverksfabrikken i Gyland, ikke langt fra Flekkefjord. Fire år senere ble den sympatiske tusenkunstneren kjent for de fleste når NRK kom med programserien ”Oppfinneren”.  Så langt er det vist 20 episoder med mer enn 650.000 seere i gjennomsnitt!


Mangfoldet Erik Alfred spenner over er stort.  Bli bedre kjent med Gøystøl, Handverksfabrikken, oppfinneren og hans mange prosjekter – besøk nettsiden erikalfred.no

         FOREDRAG


Erik Alfred er en mye brukt foredragsholder over hele landet med inspirasjonsforedrag under parolen  gjenfortrylle verden.  Med en herlig blanding av tradisjonelt håndverk, gjenbruk og grenseløs oppfinnsomhet forteller Erik Alfred om livet bak kamera med skråblikk på hverdagsproblemer, bakom historier fra «Oppfinneren», lune anekdoter fra barndommen, kampen mellom drømmetårnet og kjøkkenet og jakten på et selvforsynt, mekanisk paradis.
Han er opptatt av bevissthet rundt hva vi bruker livet vårt på med fokus på et lekent og varmt samfunn, der vi tar vare på hverandre og ser på folks ulikheter som en ressurs.  I tillegg får du vite hvordan en oppfinnelse blir til, samt innblikk i møbelsnekring, smiing, spikking, linoljemaling, tappet bindingsverk og flere andre håndverk.

 

KONFERANSIER

Erik Alfred spiller på mange strenger.  La ham være konferansier på ditt neste arrangement hvor han kan krydre det hele med handverkshow, historier og elleville skrøner.  Med Erik Alfred blir festen ikke kjedelig!

kontakt oss knapp