Etcetera

Etcetera er definitivt ikke som andre partyband – gruppen lanserer et helt nytt og unikt konsept som vi med stolthet kan presentere i samarbeid med Trond & Trond! Fire dyktige vokalister møter publikum “live” – musikerne er naturligvis med, men det er kun på tape og storskjerm….

Etcetera er en showgruppe som sannsynligvis har Norges største repertoar, både i antall låter/medley og sjangrer. Over 150 låter og 15 medleys innenfor pop, rock, country, Eurovision Song Contest, danseband, amerikanske klassikere og norske/svenske hits, for å nevne noe. Showgruppen er satt sammen av noen av de beste innenfor sitt felt, fra både Norge og Sverige.

En av gruppens desidert fremste kvaliteter er «interaksjon og nærhet til publikum». De kommuniserer med publikum både i og mellom låter, og er like mye ute på dansegulvet og blant publikum –som på scenen. Deres fartstid har gjort at de er vant til å skreddersy underholdningen til publikum i salen –fra dag til dag, og har dermed ikke «fastsatte show». De er vant til å ha et publikum som varierer i alder og nasjonaliteter, fra ungdom til pensjonister –gjerne samme kveld –og får alle med på festen!

Hva er hemmeligheten?

Vi tilbyr 4 fantastiske artister foran en høyoppløselig video-vegg som viser vårt band i studio. Bildene er synkronisert med lyden, noe som gir inntrykk av at bandet er med på scenen. Plasseffektivt og økonomisk! Nærbilder av gitar –piano-soloer mikset sammen med fantastiske lysbilder som fremhever låtene og medleyene artistene fremfører.

Ingen scene for liten, ingen scene for stor

De siste årene har konseptet blitt brukt om bord på skip, i brylluper, bursdager, firmafester og som julebord-show. Bestående av 4 artister, 1 tekniker og eget utstyr (mikrofon-systemer, monitoring, video-vegg, og evt. PA og lys) er dette en svært kostnadseffektiv «alt-i-ett-pakke». Våre showteam er unike i den forstand at de ikke har faste show, men velger låter og medleyer fra «databasen» ut fra hvilket publikum som er i salen. «Databasen» består av over 150 låter og medleyer –i alle sjangrer. En av gruppens desidert fremste kvaliteter er nærhet og interaksjon med publikum. De kommuniserer med publikum i og mellom låter, og er like mye ute i salen og på dansegulvet –som på scenen.

Solistene er ;

Lars Kristoff

Charlotte Jenssen

Gustav Länne

Therese ‘Tusse” Wikström

Rull til toppen