Flaata og Busk

I januar 2015 innledet Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, med band, blåsere og kor en produksjon som skulle hylle Elvis, som det året ville fylt 80 år. Dette ble starten på et eventyr som ingen ende vil ta! Frem til koronaen traff verden rakk de å gjøre langt over 300 konserter fordelt på ulike musikalske knagger.
Fra høsten 2021 tar Paal Flaata og Vidar Busk konseptet videre med delvis nytt ensemble.

De siste seks årene har de kritikerroste solistene inngått i ulike produksjoner hvor Elvis har blitt hyllet og tolket. Nå er Paal og Vidar klar med en helt ny produksjon som skiller seg ut fra de tidligere. Flere nye inngår i ensemblet, bl.a. Raga Rockers gitarist Eivind Staxrud.
I det åtte manns store bandet inngår to på trommer! Glenn-Vidar Solheim og Alexander Pettersen vil gi konserten en ny og spennende ramme! Det blir en blåserrekke med Petter Marius Gundersen, Anders Hefre og Runar Fiksdal. Håkon Eivind Larsen og Flaatas mangeårige musikalske partner Gøran Grini, som er kapellmester, utgjør resten av ensemblet.

Viva Las Vegas

Mange forbinder 70-tallet med The Vegas Years. Fra 1969 til 1977 gjorde Elvis 1128 konserter. Av disse 637 i Las Vegas! De resterende 491 på arenaer og i store konserthaller over hele USA – aldri utenfor USA!
Elvis sin musikalske sjanger omtales i dag som starten på begrepet Americana.
Vi vil ikke låse oss fast til ”Las Vegas”, men tolke Elvis slik han gjorde det, hvor rocken fra 50-tallet var like viktig som de store balladene.

Suksessen fortsetter – inn i det 7. året!

Hyllesten til Elvis var tenkt som en markering rundt 80-års dagen til Elvis i januar 2015. Det ble lagt opp til 12-15 konserter frem til påske samme år. Tidlig skulle det vise seg at interessen ville det annerledes – ved utgangen av 2019 er det spilt over 300 konserter. Dette har fordelt seg på flere ulike produksjoner, sist over 120 Gospel-konserter. Nå kommer de med deres største og mest påkostede produksjon så langt – det forplikter jo når publikum inviteres med til vår tolkning av Las Vegas!

Solistene

Paal Flaata frontet bandet Midnight Choir, som i perioden 1994 til 2005 ga ut syv album. Som soloartist har han gitt ut åtte album, det siste kom tidligere i år. I 2012 var Paal nominert til Spellemannprisen for sitt femte album – i 2018 for sitt syvende!
Vidar Busk startet sin musikalske karriere i USA som 15-åring! Etter at han vendte tilbake til Norge har han gitt ut ni album, han har vunnet Spellemannprisen to ganger og vært nominert flere ganger.

Rull til toppen