om

Gaute Ormåsen

Det norske folk fikk for første stifte bekjentskap med Gaute Ormåsen da han i Idol 2003, med sin enorme stemme, la beslag på 2. plassen i skarp konkurranse med Kurt Nilsen. Samme år ga han ut albumet «New Kid in Town» som solgte hele 30.000 eks og som bl.a. inneholdt singelen «Chasing Rainbows».

To år senere fikk Gaute kontrakt med plateselskapet Tylden & Co og valgte å gå over til å synge på norsk. Til sitt første norskspråklige album lagde han det som senere har blitt en moderne norsk klassiker; «Kjærlighet er mer enn forelskelse».

Noen år senere innledet han et samarbeid med Cecilia Vennersten og sammen gjorde de flere juleturneer i Norge for fullsatte kirker og kulturhus. Gaute har deltatt flere ganger i Melodi Grand Prix og i en lengre periode, fra 2008, spilte Gaute i TV-serien Hotel Cæsar.

Gaute og Christian Ingebrigtsen har kjent hverandre siden Christian skrev en av låtene til Gautes første album i 2003. Da de begge deltok på 71 ° Nord i 2013 begynte de å planlegge et nærmere samarbeid. De siste år ene har de hatt stor suksess med turnéen Julenatt, som også i 2018 skal besøke over kirker rundt i landet.

AKUSTISK INTIMKONSERT

Vi kan tilby en enestående mulighet til å oppleve to av Norges mest kjente og folkekjære artister på samme scene. Sammen har de øvd inn hverandres musikk, og forteller historier om sine opplevelser og reiser gjennom til sammen over 25 år som artister.

Christian og Gaute kan også bookes sammen med fullt band. Gaute er tilgjengelig for nesten all slags sangoppdrag.

kontakt oss knapp