Artist & Event

Halvor Bakke

Halvor Bakke er en av de aller mest anerkjente innen interiør, design, oppussing, farger og dekor i Norge. Han er en av våre mest etterspurte foredragsholder og konferansier. Og deltar på en en rekke PR- og markedsaktiviteter sammen med sine samarbeidspartnere.

Halvor Bakke fikk sitt gjennombrudd da han deltok i den norske utgaven av Homsepatruljen på TV3 i 2004. Både publikum og media elsket hans genuine teft som interiørarkitekt.

Halvor Bakke var odelsgutt på gården Bakke i Vestfold. Tidlig overlot han gården til fordel for sin bror. Dette gjorde han fordi han ønsket å utfolde sine kreative evner innen interiør og design i hovedstaden. I dag bor Halvor Bakke på et lite småbruk, bare et steinkast fra hjemgården. Her får han inspirasjon til å skape produktene du og jeg finner hos hans samarbeidspartnere.

Kanskje er det nettopp dette som har gjort han til en av de aller mest anerkjente innen interiør, design og oppussing i Norge. Og samtidig som han er en av våre aller mest etterspurte foredragsholdere og konferansierer?

TV-profilen Halvor Bakke

Etter suksessen i Homsepatruljen ventet mange oppgaver i TV-ruta for Halvor Bakke. I en årrekke er han stadig gjest i God Morgen Norge, hvor han bl.a. prater om interiør. TV3 fulgte opp med å gi ham flere oppdrag som reporter. Og som programleder for blant annet Norges Styggeste Rom, som han gjorde sammen med Kathrine Sørland.

Siden 2016 har Halvor Bakke ledet TV3 suksessen «Eventyrlig Oppussing». Høsten 2023 tar Halvor seerne med til nye eventyrlige destinasjoner i sesong ni av serien!

Designeren Halvor Bakke

Halvor Bakke har satt sin signatur på en rekke produkter i og utenfor Norge. I tillegg til eget design har han høstet stor anerkjennelse for sin signatur kolleksjon hos Bohus. Magnor Glassverk og den danske produsenten av kjøkkeninteriør; JKE Design, Sveriges største leverandør til badet; Svedbergs er andre merkevarer som har produkter designet av Halvor Bakke.  I 2023 lanserer U9Q Floors Halvors kvalitetsparkett EcoWood by Halvor Bakke, som Maxbo har sikret seg enerett på for salg i Norge i 2023.

Foredragsholderen og konferansieren Halvor Bakke

Halvor Bakke også en etterspurt som foredragsholder, og ventelisten for å booke ham er lang. Er du heldig finner vi en åpning for din bedrift til å oppleve denne entusiastiske og fargerike foredragsholderen. Hans foredrag er fulle av bilder og praktiske eksempler som setter virkelig tankene i sving. Og han åpner opp dørene til en spennende verden du bare kan kaste deg ut i.

Halvor Bakke tilpasser alle foredrag til kunden, publikum og anledningen. Han trives på scenen, enten alene eller i tospann med for eksempel Kathrine Sørland eller Jannecke Weeden. Sammen har de ledet flere konferanser både på norsk og engelsk.

Samarbeid med Halvor Bakke

Halvor Bakke er en av de mest anerkjente i Norge innen interiør, design, oppussing, farger og dekor. Han samarbeider i dag med en rekke bedrifter. Vi kan nevne Bohus, Magnor Glassverk, JKE Design, Svedbergs, Talgø Møre Tre, TenderFlame, NorviGroup og U9Q Floors.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte Halvor Bakke. Leter du etter en konferansier eller foredragsholder? Eller vurderer du å bruke denne entusiastiske og fargerike odelsgutten fra Vestfold i markedsføringen av din bedrifts merkevare – mulighetene er mange!

Her kan du følge Halvor Bakke på Instagram

Send forespørsel på Halvor Bakke

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen