om

Halvor Bakke

TV-profilen Halvor Bakke er en av de aller mest anerkjente innen interiør, design, oppussing, farger og dekor i Norge. Han er en av våre aller mest etterspurte foredragsholder og konferansier. Og deltar på en en rekke PR- og markedsaktiviteter sammen med sine samarbeidspartnere, som Bohus og den danske produsenten av kjøkkeninteriør JKE Design, hvor han har satt sine fotavtrykke på designet.

Halvor Bakke er odelsgutt fra gården Bakke, som han tidlig overlot til sin kjære bror for å utfolde sine kreative evner innen interiør, design, oppussing, farger og dekor i hovedstaden. Han fikk sitt store gjennombrudd da han deltok i den norske utgaven av Homsepatruljen på TV3 i 2004. Både publikum og media elsket hans  genuine teft som interiørarkitekt.

Halvor Bakke bor i dag på et lite småbruk, bare et lite steinkast fra hjemgården. Her har han funnet sin egen arena, hvor han får inspirasjon til å skape mange av produktene som du og jeg finner hos hans samarbeidspartnere. Kanskje er det nettopp derfor Halvor Bakke har blitt en av aller mest anerkjente innen interiør, design og oppussing i Norge, og samtidig en av våre aller mest etterspurte foredragsholdere og konferansierer?

TV PROFILEN HALVOR BAKKE

Etter suksessen i Homsepatruljen ventet mange oppgaver i TV-ruta for Halvor Bakke. I en årrekke var Halvor stadig gjest i God Morgen Norge på TV2, hvor han snakket om interiør. TV3 fulgte opp suksessen med å gi ham flere oppdrag som reporter. Han ble blant annet programleder for serier Norges Styggeste Rom, som han forøvrig gjorde sammen med Kathrine Sørland. Siden 2016 har Halvor Bakke ledet TV3 suksessen Eventyrlig Oppussing, og du kan se han igjen høsten 2018 i sin tredje sesong. Vi kan allerede røpe at det er besluttet at sesong fire kommer i 2019!

DESIGNEREN HALVOR BAKKE

Halvor Bakke har satt sin signatur på en rekke produkter i og utenfor Norge. Hans signatur kolleksjon hos Bohus er en av dem, og som han har høstet stor anerkjennelse for. Magnor Glassverk og den ledende dansk produsent av kjøkkeninteriør JKE Design er andre merkevarer som har produkter designet med sukses av Halvor Bakke. I tillegg har Halvor en rekke egne produkter som han har designet.

FOREDRAGSHOLDER OG KONFRANSIEREN HALVOR BAKKE

Halvor Bakke er en entusiastisk og fargerik foredragsholder som virkelig setter tankene i sving. Med sine foredrag som er fulle av bilder og praktiske eksempler, åpner han opp dørene til en spennende verden av som du bare kan kaste deg ut i. Halvor Bakke tilpasser alle foredrag til kunden, publikum og anledningen for foredraget. Og trives på scenen, enten alene eller i tospann med for eksempel Kathrine Sørland eller Jannecke Weeden. Han har også  ledet flere konferanser, arrangementer og event både på norsk og engelsk sammen med Kathrine Sørland.

Halvor Bakke er en etterspurt foredragsholder og ventelisten for å booke ham er lang. Kanskje er du den heldige, og vi finner en åpning på nettopp den dato du ønsker?

SAMARBEID MED HALVOR BAKKE

Halvor Bakke  er en av de mest anerkjente i Norge innen interiør, design, oppussing, farger og dekor, om ikke den aller mest anerkjente. Han samarbeid allerede med en rekke bedrifter som blant annet Bohus, Magnor Glassverk, JKE Design, Jernia, Gulvdeal, Friganor, Nordpeis, Electrocompaniet og Boligmesse.no.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale rundt mulighetene som finnes innenfor segmentet livsstil, interiør, design, oppussing, farger og dekor med Halvor Bakke. Vi bistår gjerne med tanker og ideer om hvordan din bedrift kan benytte denne entusiastiske og fargerike odelsgutten fra Vestfold, enten det er som konferansier, foredragsholder eller som en del av markedsføringen for din merkevare! – mulighetene er mange!

kontakt oss knapp