om

Helene Husvik

Helene Husvik har mange års erfaring som programleder i TV og radio. Hun startet i TV 2 Sporten som 21-åring og i løpet av årene i kanalen ledet hun mange forskjellige type programmer innenfor blant annet hockey, håndball og fotball. 

25 år gammel tok hun over programlederrollen som første kvinne for TV 2s flaggskip «FotballXtra» etter Davy Wathne. Gjennom jobbing med to OL, norsk fotball og Premier League har Helene intervjuet mange av de store idrettsutøverne i sportens verden, og som programleder og nyhetsanker på Radio Norge i «Morgenklubben» har Helene også erfaring med nyheter, program og underholdning.

Helene kan bookes som konferansier, debattleder, programleder og møteleder -i tillegg til… ;

FOREDRAGSHOLDEREN HELENE HUSVIK

Gjennom mange år i bransjen har Helene opplevd mye. Blant annet å miste drømmejobben i TV 2 i en nedbemanning. Med åpenhet, selvironi og humor, engasjement og ærlige eksempler fra sin egen situasjon om et tabubelagte temaet å få sparken, forteller Helene om hvordan man takler motgang, drømmer som knuses og ledere som ikke håndterer vanskelige situasjoner. Mange sliter med usikkerhet i endringsprosesser. Det fører til dårlige beslutninger som skaper større vanskeligheter enn nødvendig.

I foredraget «Ledelse eller lidelse?» snakker Helene om ;

  • Hvordan man kan unngå at uenigheter og problemstillinger oppstår på arbeidsplassen generelt og i nedbemannings- eller endringsprosesser.
  • Viktigheten av medmenneskelighet og hvordan håndtere vanskelige situasjoner utover det rent juridiske.
  • Du får innsikt i hvor kostbart og tidkrevende det kan være å løse uenigheter angående omstillinger og endringer

HELENE HUSVIK PÅ DITT NESTE ARRANGEMENT

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du ønsker Helene Husvik på ditt neste arrangement eller event! Vi bistår gjerne med tanker og ideer om hvordan din bedrift kan benytte henne på ditt neste arrangement –mulighetene er mange!

kontakt oss knapp