Iris Moris

Iris Moris er ansett som en av Tsjekkias beste og mest ettertraktede cellister, som kan tilføre en elegant musikalsk koloritt og stemning til et arrangement. Hennes CV er imponerende og vi i Artist & Event er stolt over at hun har valgt oss som agent i Norge.

Hun behersker både klassisk og moderne musikk og spiller både klassisk cello og E-cello. De siste årene har hun spilt konserter sammen med berømtheter som Andrea Bocelli, Ennio Morricone, Chick Corea, Kim Wilde, Alice Cooper og Bonnie Tyler.

Hun blir ofte hentet inn som førstecellist i The City of Prague Philharmonic Orchestra, regnet som et av Europas fremste symfoniorkestre. Blant annet har hun vært ledende cellist på orkesterets Europaturnéer med BBC-konsertene Planet Earth og Blue Planet live in Concert, basert på Hans Zimmers komposisjoner.

De siste årene har europeiske konsern hyret inn Iris som solocellist, som da Audi i Tyskland lanserte sine A8 2018-modeller.

Iris Moris bor delvis i Praha og Oslo og kan bookes til ulike events.

Hun kan holde solo-konsert med enten klassisk eller moderne musikk. Hun kan opptre med e-cello i et fyrverkeri av en minikonsert med backingmusikk. Og har man behov for noe særdeles elegant, kan hun i aftenkjole spille klassisk cello under seremonier eller formelle tilstelninger.

Rull til toppen