Johan Christer Novsjø

Johan Christer Novsjø fra Tønsberg kan se tilbake på en karriere som startet allerede når han gikk i barneskolen. Det store kommersielle gjennombruddet kom da han som medlem av trioen Eclipse signerte med Sony Music i 2010.

Johan Christer Novsjø har jobbet kontinuerlig siden han var 9 år med TV, Radio, musikal, konsert, teater og opera. Bl.a. Les Miserables, Jesus Christ Superstar, West Side Story og Henry Purcells Alvedronningen. Han har også vært ansatt ved Den Norske Opera og ved flere anledninger åpnet store TV sendte sportsevenement med sin sang. Blant annet boksekamper med Cecilia Brækhus og Bislett Games, som ble TV sendt i 137 land. Kombinasjonen av stemmeprakt og formidlingsevne har gjort Johan Christer Novsjø til en ettertraktet sanger over store deler av verden.

Internasjonalt eventyr

Tenoren Johan Christer Novsjø kan også se tilbake på en spennende reise med crossover trioen Eclipse, som var signert med Sony Music world-wide. Gruppens debutalbum ble innspilt i Stockholm med velkjente Anders Bagge som produsent. Han har turnert i USA, Sør-Amerika og Europa både som solist og med gruppen Eclipse.

Alt fra opera til pop

Johan Christer synger alt fra opera til pop og kan skreddersy løsninger for enhver anledning. Hvis det skulle være ønskelig med en høytidelig avslutning på for eksempel julebordet med O helga natt eller små musikalske drypp gjennom hele kvelden/middagen som gradvis bygger seg opp til en skikkelig smash hit som innledning før festen setter i gang, leverer Johan Christer dette med stor tyngde og stilsikkerhet.

Rull til toppen