Artist & Event AS utvider:

 

John Christian Elden og Svein-Erik Edvartsen har gått inn som nye partnere i selskapet.

 

Selskapets primærsatsing er å være markedsleder på leveranse av innhold til event markedet.

 

Artist & Event er en av landets ledende leverandør av innhold til alle typer arrangementer og eventer. Med nærmere 150 profiler selskapet presenterer på sin hjemmeside er det kjente artister, komikere og foredragsholdere til enhver type firmaarrangement å finne i deres portefølje.

 

I tillegg til formidling av innhold til slike arrangementer representerer selskapet en del kjente profiler med fullt management. Og gjennom Artist & Event AS organiseres flere show/konsert produksjoner – bl.a. for artister som Kristian Valen, Åge Sten Nilsens Queen hyllest, Øivind Blunck, illusjonisten Alexx Alexxander og de tre Telemarks artistene Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, når de siden 2015 har tolket/hyllet Elvis i ulike produksjoner – så langt har trioen gjort mer enn 250 konserter!

 

21. mai 2019 ble John Christian Elden og Bjørn Engberg valgt inn som nye styremedlemmer i selskapet. I oktober 2018 ble det kjent at Svein-Erik Edvartsen er selskapets styreleder.

 

Selskapets største aksjonær, og daglig leder, Geir Hamnes er meget tilfreds med å ha fått Elden med på laget som styremedlem og partner, samt at Edvartsen nå også er inne som parter i selskapet i tillegg til å være styreleder.

 

– Gjennom deres betydelige nettverk vil vi kunne nå ut til mange potensielle kunder/oppdragsgivere. Det var en viktig motivasjon i valget av nye partnere, ved siden av det de kan tilføre selskapet gjennom egne erfaringer og innspill, mener jeg vil gjøre Artist & Event AS enda mer kompetent for å leve opp til målsettingen om å være best på innhold til event markedet i Norge, sier Hamnes.

 

Svein-Erik Edvartsen er ydmyk over å ha blitt ny partner i Artist & Event AS.

 

– Etter å ha vært arbeidende styreleder siden oktober i fjor, ser jeg store muligheter for selskapet. Derfor var valget lett å bli parter da jeg ble spurt, sier Edvartsen.

 

Sammen med den profilerte fotballdommeren har også John Christian Elden gått inn i selskapet og ser frem til å ta fatt på hva han kan bidra med.

 

– Målet mitt er at de skal få minst mulig bruk for meg, men vi vet av erfaring at artistbransjen er en gruppe som ofte bør få råd før behovet dukker opp, så dette skal bli et underholdende og gøyalt område å se nærmere på, sier Elden.

 

Styret i Artist & Event ser dermed slik ut pr. 21. mai 2019:

 

Svein-Erik Edvartsen (styreleder)
Geir Hamnes (styremedlem)
Bjørn Engberg (styremedlem)
John Christian Elden (styremedlem)