Artist & Event

Johnny Logan

I samarbeid med Eventyrlie har vi gleden av å presentere Johnny Logan! Den legendariske tre ganger Melodi Grand Prix-vinneren gjester Norge flere ganger i året.

Johnny Logan overrasket mange med plata The Irish Connection i 2008. For første gang spilte Johnny Logan inn sine Irske favoritter og det viste seg å være en genistrek. Han solgte til platina både i Norge og Danmark. I 2010 kom albumet Nature of Love som blant annet inneholdt ny-innspilling av vinnerlåtene fra Melodi Grand Prix.

Johnny Logan er (alltid) aktuell for nye Norgesbesøk–enten det er til et åpent arrangement, en festival eller et lukket firmaarrangement.

–Jeg er nå offisielt en meget, meget lykkelig mann, og forandrer navnet mitt til Johnny «The Viking» Logan, sier iren selv.

Dette er hans biografi – i kortversjon

Han ble født i Melbourne i 1954 ,men har bodd i Ashbourne i Irland siden han var 3 år gammel. Faren hans, Patrick O’ Hagen, var en velkjent irsk tenor. Her lærte han å spille gitar, og han begynte å lage egne sanger fra han var tretten. Etter at han sluttet på skolen arbeidet han som elektriker i tillegg til å opptre på diverse folkemusikk- og bluesklubber. Han kom i søkelyset for første gang da han hadde rollen som Adam i den irske musikalen «Adam og Eva» i 1977.

Johnny Logan har bidratt til tre av Irlands totalt syv seire i MGP og er den eneste artisten som har vunnet sangkonkurransen to ganger. Han er også den ene av fem komponister som har skrevet to vinnerbidrag i konkurransen. Johnny vant først med sangen ”What ́s Another Year” i 1980. Han gjentok bragden i 1987 da han vant den internasjonale finalen med sangen ”Hold me now”, som han dessuten hadde komponert selv. Han har også komponert Linda Martins vinnersang fra 1992, ”Why Me?”. Han skrev også sangen «Terminal 3» til Linda Martin, som hun deltok med i MGP i 1984 og kom på andreplass.

Send forespørsel på Johnny Logan

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Scroll to Top