om

Julie Winge

Skuespiller og alenemor Julie Winge som har sin edruskapsdato 21.oktober 2013. Høsten 2016 ga hun ut boken FYLLIK på Aller Media. Med dette som et bakteppe holder Julie et informativt, levende og til tider humoristisk foredrag om det å være rusavhengig.

Som skuespiller har Julie en god og underholdene formidlingsevne og ikke minst en lang CV når det kommer til rus.

CV’en inneholder ett 30 år langt kjærlighetsforhold til alkoholen. Hundrevis av liter med rødvin og vodka –for ikke å snakke om angsten det medfører og de pårørende som har gått med i dragsuget.

Disse brenner hun for nå, de pårørende.

De fleste mennesker er berørt på en eller annen måte og ofte ganske naive når det kommer til den rusavhengige –eller kanskje ikke naive, men fylt av håp om bedre tider. Ikke så rart kanskje i og med at den rusavhengige er fylt med det samme håpet, uten den egentlige viljen.

Hvorfor kan vi ikke stoppes? Hvorfor den medavhengige dras med i grøften? Går det an å hjelpe? Rus og arbeid. Rus og barn.

Foredraget kan tilrettelegges etter behov. Julie Winge vil gjerne sette av mye tid til spørsmål og svar. Rusproblematikken er såpass omfattende og angår de fleste, derfor er publikums spørsmål en viktig del av emnet.

kontakt oss knapp