KLM Trio

Den lettdrevne KLM-trioen består av kassegitar, slagverk og bass, og alle tre synger. De tre medlemmene Knutson, Larsen og Mørkved er godt skolerte musikere og de henter dermed mye musikk ut av den lille besetningen slik at du som oppdragsgiver får god valuta for bookingen.

KLM trio beveger seg blant mange musikalske høydepunkt: Sting, U2, Tom Petty, Keith Urban, Duffy, Bryan Adams, Lenny Krawitz og Big Bang, for å nevne noen.Kjente og kjære låter fra A til Å blir presentert med trestemt sang, full innsats og mye kjærlighet. Festløver i alle aldre blir tatt vare på– enten du ønsker å danse eller bare nyte en musikalsk opplevelse.

KLM har spilt på mange event og lært at profesjonalitet i alle ledd er avgjørende. De har også erfart at slike samlinger har stort aldersspenn. Derfor har de utstyrt repertoaret både med et knippe supplerende swinglåter som trekkes fram ved behov, slik at alle aldersgrupper får en topp kveld. En enkel besetning gjør det også mulig med en kjapp opprigg, dersom det er behov for å få inn bandet mellom middagen og dansen.

Rull til toppen