16 år etter at Kristian Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd er han endelig klar for å entre Norges mest prestisjefylte scene  med  sitt nye show “Åsted Valen” på Chat Noir i Oslo.

 

“Åsted Valen” er tittelen på showet som Kristian Valen entre Chat Noir i Oslo med. Og tittelen avslører at han denne gangen har laget sin egen vri på krim programmet til TV2″Åsted Norge.”

 

Det blir som vanlig parodier på TV program og kjendiser i kjent Valen stil. Vi kan blant annet røpe at han har fått med seg at TV2 har et program som heter “Åsted Norge” og at “Gutta på tur” var tilbake på skjermen i fjor. Dette blir det parodier av når Valen tolker disse TV-suksessene. Det blir også et gjensyn med noen av Valen sine populære karakterer, hvor vi vil få et lite innblikk i hva som har skjedd siden vi siste møtte dem.

 

KJØP BILLETT TIL KRISTIAN VALEN SHOW PÅ CHAT NOIR

Høsten 2018 spilte Kristian Valen sitt nye show for fulle hus flere enn 30 ganger, og på 10 steder. Nå er han klar for Chat Noir. Du kan kjøpe biletter her: kjøp billett til Kristian Valen show på Chat Noir.