Laila Samuels

Laila Samuels er en av landets mest produktive og anerkjente låtskrivere. Den tidligere frontfiguren og vokalisten fra The Tues Days har skrevet mer enn 300 låter for artister i inn og utland og har en rekke topp-plasseringer på hitlister i Europa og Asia, både som sanger og låtskriver.

Laila har skrevet MGP-bidrag til blant annet Venke Knutsson, Gaute Ormåsen, Veronica Akselsen og MO, og i 2016 deltok hun for første gang både som artist og låtskriver med låten “Afterglow”.

De siste åtte årene har Laila Samuels hatt Berlin som sin base, men høsten 2019 flyttet hun tilbake til Norge. Nå venter flere plateutgivelser og en av dem er med den kanadiske “Johnny Cash” ; Jonas Shandel. Sammen utgjør de folk/singer-songwriter duoen “Shandel & Samuels”. De slipper en EP i høst.

Laila Samuels er en allsidig artist og vokalist som er tilgjengelig for ulike type oppdrag – fra unplugged konsert solo, sammen med Sandel og som gjestevokalist med gode husband.

Noen av artistene som har gitt ut hennes låter:

Listen er imponerende – dette er noen av de som har gitt ut hennes musikk Lena Meyer Landrut, INNA, Alexandra Stan, Marlon Roudette, Moderat, Alice Merton, Alejandro Fuentes, Vinni & The vagabonds, Eva & The Heartmaker, Maria Arredondo, Hanne Sørvaag, Niila, Rea Garvey, Gaute Ormåsen, Didrik Solli Tangen, Judith Van Hel, Amy DIamond, Magnus Carlsson, Diva, Winds, SCHWARZ, Stefanie Heinzmann, Megahlou, Lary, Chima, Alina, Liv Marit Wedvik, Venke Knutsson, Kat Vinter, Rikke Lie, MO, Erlend Bratland og WeKings.

Her er en Spotify playlist med noe av det Laila Samuels har skrevet – omlag 160 sanger!
https://open.spotify.com/playlist/50G2BQlxxNuksHx0ckpVcT?si=GZ5xj_LgRWqcI-oAFqg0BQ

Rull til toppen