Marna Haugen

Bloggeren Marna Haugen kjennes nok best som Komikerfrue. Hun har deltatt i flere TV produksjoner, vunnet priser som blogger og på hennes CV står også tidligere vinner av Miss Norway og Miss Scandinavia! Marna Haugen fra Ørsta kan bookes som foredragsholder og/eller konferansier, da gjerne i tospann med sin tidligere ektemann Ørjan Burøe.

Marna Haugen er et frisk pust fra Sunnmøre og er nok aller mest kjent fra sosiale medier som «Komikerfrue» og hun har markert seg i en rekke TV-programmer som «Skal Vi Danse», «Bloggerne», «Farmen kjendis» og «Masterchef».
I 2018 var Marna nominert til publikumsprisen under Gullruten for sin deltakelse i Bloggerne! Tre ganger har Komikerfrue blitt kåret til folkets favoritt under Vixen Influencer Awards, i 2014, 2016 og 2017!

Hun er sprudlende og morsom, selvironisk og tør samtidig vise at livet ikke bare er fylt med glade dager. Marna inspirerer kvinner i alle aldre til å senke skuldrene og le mer i hverdagen. For Marna er det å stå på en scene er ikke nytt henne, hun har lang fartstid med flere missetitler og hun stortrives i rampelyset.

Trenger du en konferansier som skal få kvelden til å skinne er Marna absolutt en du skal vurdere. Hennes morsomme vesen, og at hun kan være småfrekk og tar seg selv lite høytidelig, er en garanti for at dette vil være et godt valg!

Marna Haugen kan bookes sammen med sin eksmann, komiker Ørjan Burøe. Mer om dette kan du lese her.

Rull til toppen