Nils Petter Nordskar

Nils Petter Nordskar er tekstforfatter og en av de mest kjente profilene i norske reklamebransjens. Han er mannen bak en lang rekke reklamesuksesser og har vunnet Gullblyanten og et utall andre priser og utmerkelser for sitt arbeid.

I 1981 etablerte han byrået Nordskar & Thorkildsen, som senere ble Leo Burnett. I 1995 forlot han reklamebransjen til fordel for internett og etablerte New Media Science –forløperen til IT-selskapet som i dag heter Bouvet.

Han er i dag rådgiver innen kommunikasjon og holder foredrag om kommunikasjon, og oppturer og nedturer innen forretningsutvikling.

Nils Petter er en av de få norske reklameutøvere som har mottatt utmerkelsen ”Gullblyanten” for kreativ innsats i reklamefaget over mange år. Han er den eneste i reklamebransjen som også har mottatt internettbransjens hederspris ”Årets Internettperson” i Norge. Med bakgrunn som både tekstforfatter, gründer, byråleder, investor og internett-rådgiver vil Nils Petter kunne skreddersy foredrag knyttet til din virksomhets kommunikasjons-aktiviteter i media, både online og offline.

Nils Petter Nordskar har flere foredrag som vi kan anbefale ;

Kunsten å kommunisere i en digital hverdag
– Foredrag med bransje-tilpasset innhold dersom dette er ønskelig.

Kan kunsten å kommunisere?
– Skreddersydd opplegg for kunst- og kulturnæringen om salg og markedsføring.

Alt går bedre med god kommunikasjon!
– Kan virksomheter bli mer effektive og mer lønnsomme ved å forstå betydningen av god kommunikasjon? Svaret er selvsagt ja. Men hvordan?

Hva slags reklamebyrå trenger du nå?
– Hvordan sikrer du deg at din samarbeidspartner på reklame faktisk er i stand til å levere kommunikasjon som fungerer i vår tid?

Rull til toppen