Ørjan & Marna

Komikeren Ørjan Burøe møtte den tidligere missedronningen Marna Haugen i 2005. De giftet seg senere, men valgte i 2021 å skille seg, men som gode venner skal de fortsette sitt samarbeid, også på scenen. Paret har fått barn sammen og begge kan se tilbake på en lang karriere i rampelyset. For Marna skjøt karrieren for alvor fart når hun startet bloggen «Komikerfrue».

Marna og Ørjan utfyller hverandre perfekt på scenen. De er gode hver for seg, men magiske sammen. De byr på seg selv, de er ekte og ærlige, og de får publikum til å kjenne seg igjen når de bruker egen livserfaring når de med humor, kreative påfunn og elegante løsninger skal binde sammen et event.

Marna Haugen

Marna Haugen er nok aller mest kjent fra sosiale medier som «Komikerfrue» og hun har markert seg i en rekke TV-programmer som «Skal Vi Danse», «Bloggerne», «Masterchef» og «Farmen kjendis», hvor hun i 2022 ble nr 2 i finalen. I 2018 var Marna nominert til publikumsprisen under Gullruten for sin deltakelse i Bloggerne! Tre ganger har Komikerfrue blitt kåret til folkets favoritt under Vixen Influencer Awards, i 2014, 2016 og 2017! Hun er sprudlende og morsom, selvironisk og tør samtidig vise at livet ikke bare er fylt med glade dager. Marna inspirerer kvinner i alle aldre til å senke skuldrene og le mer i hverdagen. For Marna er det å stå på en scene er ikke nytt henne, hun har lang fartstid med flere missetitler og hun stortrives i rampelyset. Les mer om Marna.

Ørjan Burøe

Komikeren fra Geilo fikk sitt gjennombrudd på slutten av 90-tallet. I 2003 ble han kjent for publikum over hele Norge gjennom TV-serien «Judas» på TVNorge. Noen år senere kom nok en seersuksess i serien «Splitter pine gal». Ørjan Burøe har også jobbet som programleder på radio tidligere på 2000 tallet.
Ørjan Burøe er en av Norges mest anerkjente komikere. Hans kritikerroste show «Fordommer» (premiere 2016) og «Store Gutter Gråter Ikke» (premiere 2019) har gått en seiersgang over hele landet. Les mer om Ørjan.

Ørjan og Marna møter alltid kunden i forkant slikt at innholdet til arrangementet blir 100% skreddersydd.

Rull til toppen