Øystein Bache og Rune Gokstad går et spennende nytt år i møte

Øystein Bache og Rune Gokstad har lagt nok et travelt år bak seg. Tradisjon tro har de servert det norske folk jule- og påskenøtter. Og de har tatt med seerne til spennende destinasjoner i sin populære serie Team Bachstad.  2019 blir nok et travelt år for de populære NRK profilene.

 

Øystein Bache og Rune Gokstad er en av de mest rutinerte og etterspurte konferansierer og toastmastere vi i Artist & Event jobber med. Tradisjon tro skal Bache og Gokstad igjen servere oss både jule- og påskenøtter kommende år. Vi får også se dem i en ny sesong av Team Bachstad. Les mer om det under:

 

NY SESONG MED TEAM BACHSTAD

I januar reiser med Øystein Bache og Rune Gokstad til en ny destinasjon for å spille inn en ny sesong av deres populære serie Team Bachstad. Igjen besøker de nye steder med sine uortodokse fremkomstmidler, og som ikke alltid er A4. Du kan se dem på NRK til høsten.

 

FOREDRAG  – BAK KULISSENE MED TEAM BACHSTAD

Vi kan tilby spennende foredrag eller kåseri med Øystein Bachstad og Rune Gokstad. Her deler de opplevelser fra Team Bachstad sine reiser verden rundt.  De forteller om ting som har skjedd, også hendelser som ikke  som ikke ble vist på TV.  Deres foredrag illustreres med bilder og film.

 

ØYSTEIN BACHE OG RUNDE GOKSTAD PÅ DITT NESTE EVENT

Øystein Bache og Rune Gokstad er to av våre ALLER mest populære profiler. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event en eventyrlig opplevelse med disse populære NRK  profilene  – mulighetene er mange.