om

Øystein Bache & Rune Gokstad

Øystein Bache og Rune Gokstad er en av de mest rutinerte konferansierer og toastmastere vi jobber med, og et 1. klasses valg for å lede ditt neste show, prisutdeling eller konferanse. De siste årene har Team Bachstad vært på eventyrlige reiser i deres uortodokse kjøretøy rundt om i verden, og med sine eventyrlig foredrag deler de nå fra sine reiser rundt om i verden.

Øystein Bache og Rune Gokstad er to av de mest folkekjære programlederne i Norge. De har vært ansatt i NRK siden slutten av 80-tallet, og er to av NRKs mest profilerte og folkekjære programledere, både på TV og radio. De har ledet flere store direktesendte show, blant annet Melodi Grand Prix, og når NRK serverer sine Jule- og Påskenøtter har rundt 1 million seere daglig fulgt sendingene som Øystein og Rune har ledet siden 2011.

ØYSTEIN BACHE OG RUNE GOKSTAD SOM KONFRANSIER OG TOASTMASTERE

Øystein Bache og Rune Gokstad er to av de mest rutinerte konferansierer og toastmastere vi jobber med. De er et 1.klasses valg til å lede ditt neste show, prisutdeling eller konferanse. De tilpasser alt det de gjør til kunden, publikum og anledningen.  og inkluderer alltid noen av gjestene – og/eller representanter fra ledelsen til å delta i morsomme gags underveis i arrangementet.

I løpet av deres lange karriere har de også skapt enkelte karakterer, som du helt sikkert har sett på TV. Noen av disse vil bli vurdert integrert i arrangementet. Et eksempel er Hurraguttene.

FOREDRAG MED TEAM BACHSTAD

De siste årene har hundretusener fulgt Øystein Bache og Rune Gokstad, også kjent som Team Bachstad, på eventyrlige reiser i sine uortodokse kjøretøy. De har vært i Mongolia, kjørt på tvers av India, halve Sør Amerika rundt, Finland på langs og  rundtur i Indokina. Senest har vi sett dem i båt fra St. Petersburg til Istanbul på elver gjennom Russland, Hviterussland og Ukraina. Nå kan du booke foredrag med disse folkekjære programlederne, hvor deler sine opplevelser fra deres eventyrlige reiser. De tilpasser alt de gjør til kunden, publikum og anledningen, og leverer alltid til stor begeistring!

TEAM BACHSTAD PÅ DITT NESTE EVENT

Vi bistår gjerne med ideer om hvordan din bedrift kan benytte Team Bachstad på ditt neste arrangement. Ta kontakt kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event en eventyrlig opplevelse med hurraguttene Øystein Bache og Rune Gokstad – mulighetene er mange.

kontakt oss knapp