om

Rigmor Galtung

Rigmor Galtung er komikeren og imitatoren som trollbinder sitt publikum med sin folkelighet og hvor punch-lines står i kø. I 2010 kom Rigmor ut med boken «Fullt lys og stummende mørke,» og det er med utgangspunkt i denne at hun holder foredrag rundt temaet psykisk helse.

Rigmor Galtung var Norges første kvinnelige stand-up komiker og herjet i radio, tv og på scenen fra tidlig på 1990 tallet. Etter drøyt 10 år som en av de mest etterspurte stand-up komikerne i Norge møtte hun «veggen». I årene som fulgte var Rigmor kun sporadisk på humorscenen, og noen opptredener på TV. Det var først i 2017 at Rigmor setter opp et helt nytt humor show. Komikeren og imitatoren Rigmor Galtung er med andre ord tilbake, og nå også som foredragsholder hvor hun prater  lidelse og nederlag, og det å være et helt menneske.

KOMIKEREN RIGMOR GALTUNG

Rigmor Galtung er et fyrverkeri både på og utenfor scenen. Hun er kanskje er mest kjent for sine parodier på Gro Harlem Brundtland, og på 1-2-3 kan hun gå fra å være både Sylvi Listhaug, Trine Skei Grande eller Siv Jensen. Hun gjør også glitrende imitasjoner av både Erna Solberg,  Sofie Elise, Linni Meister og Wenche Myhre. Hennes ulike karakterer, «Narkoturid», «Auronika» og «Margot» fremkaller også både latter og tårer hos publikum. Felles for karakterene er at de har noe på hjerte. Rigmor Galtung har i tillegg en gode sangstemme. Og sammen med en pianist eller gitarist leverer hun også musikalske innslag fra scenen.

FOREDRAGSHOLDEREN RIGMOR GALTUNG

Rigmor Galtung debuterte som forfatter i 2010 med boken «Fullt lys og stummende mørke,» hvor hun  forteller om sitt liv med bipolar lidelse. Det er  med dette som utgangspunkt at hun holder foredrag rundt temaet psykisk helse.

  • Tur Retur Knestående – hvordan komme seg videre når det butter imot: Rigmor Galtung deler egne opplevelser og reflekterer over hvordan man skal komme videre når livet butter imot. Hun ønsker å formidle at erfaring i livet kan brukes til noe konstruktivt. Hun snur nederlag til å bli den beste læringen, og ansett hvor ille ting kan være så går det over.
  • Humoren hjalp Rigmor: Hun mener selv at mye av grunnen til dette er hennes humor, optimisme og tro på at livet tross alt er mest godt!
  • Rigmor videreutdannet seg: Hun har videreutdannet seg innenfor helsevesenet i voksen alder, og har sett livets skyggeside i form av arbeid med mennesker med rus og psykiske problemer.

Rigmor er også et godt valg som konferansier. Og krydrer det hele med folkelige humor og hvor punch-lines står i kø!

RIGMOR GALTUNG PÅ DITT NESTE EVENT

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale dersom du vil gi ditt arrangement eller event en humoristisk vri med Rigmor Galtung. Vi bistår deg gjerne med tanker og ideer om hvordan din bedrift kan benytte denne folkelige komikeren og foredragsholderen på ditt neste event – mulighetene er mange!

kontakt oss knapp