om

Runar Sögaard

Runar Søgaard brenner for å utvikle, motivere og forbedre menneskers samspillet med omgivelsene på alle nivåer. Han er også en fantastisk engasjerende og morsom foredragsholder som alltid treffer med sitt budskap. Det er kanskje derfor han blir invitert til å motivere publikum over hele verden.

Runar Søgaard er en av Sveriges mest kjente og kanskje også den mest omtalte personen. Han var bare 18 år da han flyttet til Sverige. Noen år senere giftet han seg med Carola, et ekteskap som varte i 10 år.  Nå er Runar tilbake igjen i Norge, blant annet som en av deltakerne i TV2 suksessen Farmen Kjendis.

MOTIVATOREN RUNAR SØGAARD

De færreste i Norge kjenner til at Runar Søgaard siden tidlig på 90 tallet har trent og utviklet mennesker i mer enn 50 land. Runar brenner for å utvikle, motivere og forbedre menneskers samspillet med omgivelsene på alle nivåer. Gjennom sitt program Next Level Leadership har han blant annet utviklet CEO og konsernledere i børsnoterte selskaper, næringslivsledere, profesjonelle fotballspillere og andre som driver med eliteidrett samt artister og skuespillere. Runar har også rukket over 17.000 timer med individuell lederutvikling og coaching for næringslivsledere og privatpersoner. Og blir ofte engasjert som Life Coach og mental trener for et av de største agentbyråene for fotballspillere i Europa.

FOREDRAGSHOLDEREN RUNAR SØGAARD

Runar Søgaard er også en ettertraktet foredragsholder, og med sin fantastiske engasjerende og inspirerende stil treffer han alltid med sitt budskap. Han har holdt foredrag og motivert publikum med opp til 25.000 tilhørere i Skandinavia, Europa, Asia, Australia og USA. Og delt scene med foredragsholdere som blant annet Johan Rehnborg, Petter Stordalen og tidligere statsminister Göran Persson.

RUNAR SØGAARD PÅ DITT NESTE EVENT

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event en fantastisk inspirerende og morsom opplevelse med Runar Søgaard. Vi bistår gjerne med tanker og ideer om hvordan din bedrift kan benytte motivatoren og foredragsholderen Runar Søgaard – mulighetene er mange!

kontakt oss knapp