Runar Søgaard

Runar Søgaard brenner for å utvikle, motivere og forbedre menneskers samspill med omgivelsene på alle nivåer. Han er også en fantastisk engasjerende og morsom foredragsholder som alltid treffer med sitt budskap. Det er kanskje derfor han blir invitert til å motivere publikum over hele verden.

Runar Søgaard er en av Sveriges mest kjente og kanskje også den mest omtalte personen. Han var bare 18 år da han flyttet til Sverige. Nå er Runar tilbake igjen i Norge, blant annet var han en av deltakerne i TV2-suksessen Farmen Kjendis i 2019. Våren 2020 var Runar en av deltakerne i TV3-suksessen ”Camp Kulinaris”. Hans selvbiografi «Gud gav oss ti bud – jeg har brutt ni av dem» kom høsten 2020 på forlaget Vigmostad Bjørke i Norge og Sverige.

Motivatoren Runar Søgaard

De færreste i Norge kjenner til at Runar Søgaard siden tidlig på 90-tallet har trent og utviklet mennesker i mer enn 50 land. Runar brenner for å utvikle, motivere og forbedre menneskers samspill med omgivelsene på alle nivåer. Gjennom sitt program Next Level Leadership har han blant annet utviklet CEOs og konsernledere i børsnoterte selskaper, næringslivsledere, profesjonelle fotballspillere og andre som driver med eliteidrett, samt artister og skuespillere. Runar har også rukket over 17.000 timer med individuell lederutvikling og coaching for næringslivsledere og privatpersoner. Og blir ofte engasjert som Life Coach og mental trener for et av de største agentbyråene for fotballspillere i Europa.

Medie- og retorikk coach

Runar har levd med en stor media-oppmerksomhet hele sitt voksne liv. Dette har gitt ham god erfaring med hvordan media fungerer og hvordan håndtere dette om/når man eventuelt havner i medias søkelys. Han trener så vel sjefer, som ungdommer i hvordan man kan bli en skikkelig kommunikator – og hvordan unngå å ”gå i fella”.

Runar Søgaards oppdragsgivere har vært alt fra TV-programledere til vanlige mennesker om hvordan man skal agere fremfor sine arbeidskolleger, sitt publikum, sine TV-tittere eller ved neste jobbintervju.

Foredragsholderen Runar Søgaard

Runar Søgaard er også en ettertraktet foredragsholder, og med sin fantastisk engasjerende og inspirerende stil treffer han alltid med sitt budskap. Han har holdt foredrag og motivert publikum med opp til 25.000 tilhørere i Skandinavia, Europa, Asia, Australia og USA. Og delt scene med foredragsholdere som blant annet Johan Rehnborg, Petter Stordalen og tidligere statsminister Göran Persson.

Runar Søgaard på ditt neste event

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event en fantastisk inspirerende og morsom opplevelse med Runar Søgaard. Vi bistår gjerne med tanker og ideer om hvordan din bedrift kan benytte motivatoren og foredragsholderen Runar Søgaard – mulighetene er mange!

Rull til toppen