1.oktober 2018 starter Svein-Erik Edvartsen som ny styreleder i Artist & Event AS.

 

– Vi er svært tilfreds med å få med Svein-Erik på laget. Allerede tilbake i 2010 gjorde vi et forsøk på å få til et samarbeid med ham, men det var ikke forenlig med hans jobb den gang, sier daglig leder Geir Hamnes.

 

Hamnes fortsetter.

 

– Jeg har kjent Svein-Erik i mer enn 10 år og vet hva han står for. Han er flink, engasjert, selvstendig, strukturert, utadvendt, nøyaktig, har meget stor arbeidskapasitet og har stort nettverk både innen idretten og næringslivet. Vår avtale med Svein-Erik er at han skal jobbe fulltid hos oss som styreleder frem til jul. Vi håper dette også vil fortsette etter jul, men vi er klar over han er i andre prosesser som gjør at dette kan endre seg. Uansett vil han være styreleder hos oss også etter jul, sier Hamnes.

 

Edvartsen ser frem til å bli styreleder i selskapet.

 

– Når det gjelder ny sivil jobb er jeg i flere spennende prosesser både innen idretten og næringslivet, og flere av disse fremstår som lovende. Det første jeg gjør er å takke ja til å bli styreleder i Artist & Event AS, ett verv som jeg går inn i med forventninger til at både selskapet og jeg vil kunne få glede av, sier Edvartsen.

 

Fakta om Svein-Erik Edvartsen (39 år):

 

Sivilt:
Edvartsen har tidligere blant annet jobbet som dommer – og arrangementssjef i Norges Ishockeyforbund, daglig leder i Norsk Topphockey AS, administrerende direktør i Storhamar Dragons AS, administrerende direktør i Lørenskog Ishockeyklubb AS, prosjektleder i generalsekretariatet i Norges Fotballforbund, og seksjonsleder for samfunnsansvar i Norges Fotballforbund.

 

Toppdommer:
Edvartsen er utvilsomt Norges mest kjente fotball – og ishockeydommer i moderne tid. Han har de siste årene av FIFA og UEFA vært rangert som Norges nest beste fotballdommer. I perioden fra 1994 til 2007 dømte Edvartsen ishockey, fra 2000 – da han var tyve år gammel – som hoveddommer i eliteserien. Edvartsen dømte NM-finalene i ishockey i 2004 og 2005, og var internasjonal hockeydommer i fem år hvor han dømte flere mesterskap for Det Internasjonale Ishockeyforbundet (IIHF). I 2007 ble han FIFA-dommer i fotball i svært ung alder, og sluttet da som ishockeydommer. Edvartsen har pr. september 2018 dømt 180 kamper i Eliteserien, han dømte cupfinalen for junior i 2006 mellom Rosenborg og Start, cupfinalen for herrer i 2011 mellom Brann og Ålesund, Fotball EM 2016 i Frankrike som AAR, 30 kamper i UEFA Champions League som AAR, flere internasjonale turneringer, og ca. 60 kamper selv som FIFA-dommer. Den siste internasjonale fotballkampen han dømte var VM-kval for A-landslag senior i Bosnia i mars 2017.