om

Svein Østvik

Svein Østvik ble kjent for publikum som Charter-Svein etter at han i 2006 deltok i Charterfeber på TV3. Svein er langt mer enn den bare partyglade nordmann som har gledet oss med småoriginale og spontane rariteter gjennom flere sesonger av Charterfeber. Han er også forfatter av boken “Sveins verden,” foredragsholderen som han tar deg med inn i hans indre og ytre landskap på godt og vondt, toastmaster og konferansier med lang erfaring.

Svein Østvik er vokste opp på Kongsberg. Han tok sin teaterutdanning på Romerike folkehøgskole, og spilte Peer i Peer Gynt oppsetningen fra 1981. Senere fulgte oppsettinger på Black Box teater med blant annet Sossen Krogh for Teater Univers, og jobbet parallelt i psykiatrien. Svein er også forfatter av boken “Sveins verden.” Han er foredragsholderen som tar tilhørerne med inn i hans indre og ytre landskap, på godt og vondt. Og er perfekt som toastmaster eller konferansier om man ønsker en scenevant konferansier, engasjerende dikt eller bare ren underholdning.

En ny milepæl i Svein sin karriere startet da han  deltok i reality serien Charterfeber. Året etter debuten i Charterfeber gikk Svein Østvik til finalen i Sangstjerner på TV3, og fikk platekontrakt med Universal. Låta, Kongen av Mallorca, ble en stor hit og lå flere uker på VG lista. Svein har også medvirket i flere TV-produksjoner som Skal Vi Danse, 4-stjerners middag, Camp Kulinaris, Master Chef og 71 grader nord.

Svein kan også se tilbake på en sesong med kjendis farmen (2019), og nå venter mange nye TV oppgaver. Sommeren 2019 vil han ha faste innslag på i TV2s “God Sommer Norge”, og til høsten er det klart for jubileumssesongen til Charterfeber på TV3. Han vil også være sentral i en populær programserie til høsten. Hva dette er kan vi foreløpig ikke røpe, men følg med så oppdaterer vi siden snart.

FORFATTEREN SVEIN ØSTVIK

Svein Østvik sitt engasjement kommer godt til uttrykk i boken “Sveins verden,” som han debuterte med i 2014.  Boken er en samling av Svein sine beste dikt, hvor han åpenhjertig setter ord på følelser som mange kan kjenne seg igjen i. Du finner også en liten haug personlige og humoristiske skildringer fra reisemål som Shetland, Mallorca, Kreta, London, Roma og Braga. Diktene tar for seg en rekke følsomme og kontroversielle temaer som Svein brenner for, fantastisk dyp og morsom på samme tid.

FOREDRAGSHOLDER SVEIN ØSTVIK

Svein Østvik er foredragsholderen, som med sin småoriginale og spontane stil virkelig setter tankene i sving. Og tar deg med på en slags motivasjonsreise på godt og vondt hvor empati ,engasjement og livsnysgjerrighet er viktige elementer.

  • Kjell Terje Ringdal, Retoriker/ass professor ved Høyskolen Kristiania sier om Svein Østvik dette: Svein Østvik – Charter Svein – har holdt gjesteforelesning hos oss. Han fikk tittelen gjesteprofessor – og ble bedt om å snakke om media, storytelling og sosial iscenesetting. Studentene satt med vid åpne øyne, smil om munnen og rapporterte etterpå at de både hadde lært mye og hatt det gøy. Svein er både et fortellertalent og en mann som evner å reflektere klokt rundt sin egen rolle i media og samfunn. Bak Norges bredeste smil og rå latter skjuler det seg en klok og tenkende mann. Gled deg til du får høre ham!

Svein Østvik tilpasser alltid innholdet i forhold til kunde, publikum og anledningen for oppdraget. Og bruker også elementer av diktsamlingen i foredragene for å forsterke deler hans budskap.

KONFERANSIEREN OG TOASTMASTEREN SVEIN ØSTVIK

At Svein Østvik er en allsidig mann kan ikke sies for ofte. Hans smittende latter, sterkt engasjement og lang erfaring fra scene, teater, toastmaster- og konferansieroppdrag. Hans evne til å se det gode i mennesker, og få frem et smil og latter er helt spesiell. Ønsker din bedrift, organisasjon eller lag besøk av en gledesspreder med mye mellom ørene, er Svein Østvik toastmasteren eller konferansieren for dere!

SVEIN ØSTVIK PÅ DITT NESTE EVENT

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale dersom du vil gi ditt arrangement eller event en litt småorginal og engasjerende vri med Svein Østvik (Charter-Svein). Vi bistår deg gjerne med tanker og ideer om hvordan din bedrift kan benytte denne sterkt engasjerende gledessprederen på ditt neste event – mulighetene er mange!

kontakt oss knapp