The Beat

The Beat består av to av gutta bak det kjente event-bandet The Hitmen og trioen Johnny Singalong. Duoen lager fest og god stemning med de aller største moderne hits, av de mest populære artistene som har herjet hitlistene i Norge og verden over de seneste åra. Duoen pumper ut god stemning med låter av artister som David Guetta, Bruno Mars, Rihanna, SwedishHouseMafia, Katy Perry, Avicii osv.

Navnet «The Beat» kommer av at de gjennom konserten holder en stødig basstromme-beat som får selv den mest sjenerte av gjestene til å trampe takten.

Repertoaret inviterer til dans og allsang fra første låt og setter fyr på publikum i alle aldre. Det er lett fordøyelig for alle nettopp fordi man hører det på radio hver dag!! The Beat er perfekt som underholdning før en DJ tar over dansegulvet eller som en avslutning på en fantastisk kveld!

Duoen består av et kompetent a-lag av to musikere som begge har lange karrierer bak seg både som artister selv, og som frilansmusikere med cv’er proppfulle av de største norske navnene!

Martin Diesen–vokal, gitar og stompbox. Du har kanskje sett han med partytrioen Johnny Singalong eller event-bandet The Hitmen. Han synger også i rockebandet Inglow. Ellers er Martin å høre som gjestevokalist på to av Erik & Kriss sine største hits «Etter Regnet» og «Ut Mot Havet». I 2012 gjorde han seg bemerket på programmet The Voice på TV2 og ga ut sommerschlägeren «Til solen går ned» i 2014.

Olav Tronsmoen–keyboards. Et funn og stortalent fra musikerutdanninga på Niss. Også fra The Hitmen. Er kun 26 år gammel, men har tross sin unge alder turnert med blant annet Gabrielle, Askil Holm, Bye & Rønning med flere. Han er for tiden fast medlem i bandet til Maria Mena.

The Beat er den perfekte underholdningen for ditt event!

Rull til toppen