om

The FAB-3

I januar 2015 innledet trioen, som består av Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, med band, blåsere og kor det som skulle bli 15 konserter for å hylle Elvis, som da ville fylt 80 år. Dette ble starten på et eventyr som ingen ende vil ta, og ved utgangen av 2017 hadde de gjennomført mer enn 120 konserter. I løpet av 2018 skal The FAB-3 gjøre mer enn 80 konserter i hele Norge med deres nye produksjon «In Memory of Elvis Gospel», og eventyret fortsetter i 2019.  

Paal Flaata, Stephen Ackles, og Vidar Busk, akkompagnert av noen av våre beste musikere, inviterer til en fantastisk musikalsk opplevelse når de nå gjenskaper noen av de magiske og unike musikalske opplevelsene som har fanget millioner av mennesker verden over, og som står som en bauta i en hver beskrivelse av musikkhistorien!

IN MEMORY OF ELVIS MED THE FAB – 3

Det blir et gjenhør med om lag 40 av de mest populære innspillingene Elvis gjorde før han gikk bort i 1977. Sammen skaper de en musikalsk opplevelse som er Kongen verdig. Det blir et musikalsk og historisk gjenhør vi tror veldig mange vil elske! Denne produksjonen er også tilgjengelig i en juleversjon – In Memory of Elvis Christmas. Her er en del av repertoaret byttet ut med noen av Elvis´ klassiske juleinnspillinger.

IN MEMORY OF ELVIS GOSPEL MED THE FAB – 3

Elvis fikk 3 Grammys i sin karriere, og alle for hans gospel innspillinger. I denne produksjonen presenteres mer enn 20 gospel klassikere. En samlet norsk presse har gitt en fantastisk tilbakemelding etter premieren i januar 2018. På denne produksjonen medvirker lokale kor på konsertene som i hovedsak avvikles i kirker over hele landet.

SOLISTENE I THE FAB – 3

  • Paal Flaata er frontfigur i bandet Midnight Choir, som i perioden 1994 til 2005 ga ut syv album. Som soloartist har han gitt ut syv album, det siste kom høsten 2017. Utgivelsen ga ham nok en Spellemann nominasjon.
  • Stephen Ackles kan se tilbake på hele 15 albumutgivelser etter debuten i 1988. Han har gjennom hele sin karriere penset mellom å være en eminent rocken roll- og countryartist. I 2019 markerer han sitt 40 års jubileum som artist!
  • Vidar Busk startet sin musikalske karriere i USA som 15-åring! Etter at han vendte tilbake til Norge har han gitt ut åtte album, han har vunnet Spellemannprisen to ganger og vært nominert flere ganger. Mange mener Vidar Busk er Norges beste gitarist!

THE FAB – 3 PÅ DITT NESTE EVENT

Vi bistår gjerne med ideer om hvordan din bedrift kan benytte denne suksessfulle trioen, som består av Flaata, Ackles og Busk med blåsere og kor, på ditt neste arrangement. Ta kontakt kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event en unike musikalske opplevelsene med The FAB-3. Kanskje ønsker du en full produksjon av deres show, eller bare deler av den – mulighetene er mange!

kontakt oss knapp