om

The Pennymakers

The Pennymakers er et fremadstormende, ungdommelig partyband som kommer fra Fredrikstad-regionen. De innehar følgende besetning: bass, trommer, 2 x gitar, keyboards, herav tre vokalister. Her fremføres ingen ting fra boks! All lyd som serveres gjøres utelukkende live–altså kun ekte vare!

Repertoaret er omfattende, og inneholder utelukkende hitlåter fra 50 åra og fram til i dag med hovedvekt på 80- og 90 tallslåter. Mye norsk er også gledelig å finne i utvalget; eksempelvis udødelige hits fra Dum Dum Boys, Di Derre, Postgirobygget og De Lillos.

To av gutta har tidligere spilt sammen i trubadursammenheng og har således grasroterfaring med hva det norske “ut-på-byen-publikummet” ønsker seg når helga kommer! Bandet ble startet våren 2008 og har allerede en imponerende referanseliste med masse svært positive tilbakemeldinger fra publikum og arrangører enten de har spilt i bryllup for 60 personer eller større arenaer med 2.000! The Pennymakers tar på seg oppdrag i hele Norge og de har et motto: ALLE skal være slitne når de går av scenen!

Pennymakers kan bookes med en ekstra vokalist, altså fem på scenen.

kontakt oss knapp