om

Veteranene

De tre gode vennene Dag Ingebrigtsen, Knut Erik Østgård og Ole Evenrud har kjent hverandre siden starten av 80-tallet. De har også jobbet sammen titt og ofte siden den gang, men aldri alle tre samtidig- før nå.

Dag Ingebrigtsen er kjent som mannen bak både The Kids og TNT og han var også vokalist i gruppa Tin Drum. Han har sunget og skrevet sanger som “Forelska i lærer ́n”, “Vil du værra med meg hjem i natt”, “Harley Davidson”, “Kings of the seven seas” og “Drums of War”. I 2018 var han med I Stjernekamp på NRK.

Knut Erik Østgård er kjent som sangeren i Return og stemmen til “Sing me a Song», “Bye bye Johnny” og “Change the Attitude”, for å nevne noen. Return gjorde for få år siden comeback og gjør mange konserter hvert år. Knut Erik deltok i Stjernekamp i 2015.

Ole Evenrud var kanskje mest kjent som Ole i ́Dole på80-tallet og leverte hits som “Det va ́kke min skyld” og “This town ain ́t big enough for the both of us”. Sammen kaller de seg Veteranene og med bandet sitt , leverer de alle de nevnte låter pluss en del til i en forrykende hit-parade. Eller som de hevder selv :

Vi spiller kun ekstranumre….

kontakt oss knapp