VILKÅR FOR ARTIST & EVENT SITT NETTSTED

Vi i Artist & Event « Artist & Event», er opptatt av å beskytte dine personopplysninger, og vi ber deg derfor om å lese disse personvernerklæringen og bruksvilkårene for nettstedet grundig.

Vilkårene inneholder informasjon om hvordan du kan bruke innholdet på nettstedet, hvordan vi behandler personopplysningene dine og hvilke informasjonskapsler som brukes på nettstedet. « Artist & Event», «oss» eller «vi» henviser til Artist & Event AS (som leverer dette nettstedet). Artist & Event sittnettsted, og disse vilkårene er utarbeidet i samsvar med norsk lov. Hvis du er uenig i datapraksisene som er beskrevet i vilkårene bør du unngå å bruke våre digitale kanaler.

OPPHAVSRETT OG ANDRE IMMATERIELLERETTIGHETER

 

INFORMASJON OM OPPHAVSRETT OG VAREMARKE
Alle rettigheter til innholdet på nettstedet, for eksempel tekst, grafikk, logoer, bilder, filmklipp, lydfiler og programmer, tilhører Artist & Event eller tredjepart og er underlagt norsk og internasjonal lov om opphavsrett med enerett.

Innholdet på nettstedet leveres som en tjeneste og skal kun brukes i samsvar med vilkårene nedenfor. Når du laster ned materiale fra nettstedet, godtar du vilkårene. Uautorisert bruk eller distribusjon av innholdet fra nettstedet kan utgjøre brudd på opphavsrett eller andre norske eller internasjonale lover og kan føre til rettslige skritt.

 

ANSVARSFRASKRIVELSE
Informasjonen på nettstedet er generell og skal ikke brukes som eneste beslutningsgrunnlag i viktige saker.
Vi arbeider kontinuerlig for å sikre at nettstedet er nøyaktig, fullstendig og oppdatert, men det finnes alltid en risiko for at for eksempel skrivefeil, ekstern påvirkning og tekniske problemer fører til villedende informasjon. Det betyr at Artist & Event ikke kan garantere at informasjonen alltid er korrekt, fullstendig og oppdatert, og Artist & Event kan heller ikke holdes ansvarlig for dette. Hvis Artist & Event lenker til eksterne nettsteder, er lenkene kun ment for å hjelpe brukeren. Artist & Event kan ikke holdes ansvarlig for innholdet på slike nettsteder.

 

BEHANDLING AV PERSONVERNOPPLYSNINGER
Personvern er viktig for oss, og vi arbeider daglig for å sikre god beskyttelse ved all behandling av personopplysninger. I EU/EØS gjelder personvernforordningen fra mai 2018[1].

I samsvar med gjeldende personopplysningslov har Artist & Event AS eller bedriften som er oppgitt som behandlingsansvarlig, ansvaret for behandlingen av dine personopplysninger, som beskrevet nedenfor. Har du spørsmål om denne informasjonen, eller du ønsker å benytte deg av dine rettigheter, kan du kontakte Artist & Event AS.

 

INNSAMLING OG BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER
Begrepet «personopplysninger» brukes om informasjon som kan henvise til deg som enkeltperson, enten direkte eller indirekte. Eksempler på slike opplysninger er navn, bilde, personnummer, kontaktinformasjon eller IP-adresser. Behandling av personopplysninger henviser til alle handlinger hvor vi, eller tredjepart som arbeider på vegne av oss, bruker personopplysninger, for eksempel innsamling, registrering og lagring.
Personopplysninger skal kun behandles i forbindelse med konkrete og eksplisitt angitte formål. De kan ikke behandles for andre formål enn de ble samlet inn for. I Artist & Event behandler vi personopplysninger som du har gitt oss i forbindelse med henvendelser og avtaler fra/med deg, samt for å gi deg informasjon og levere tjenester som følge av slike henvendelser og avtaler.

Personopplysninger behandles også i forbindelse med statistikk, slik at vi skal kunne finne ut hvordan brukere bruker nettstedet og analysere søkeadferd, samt for å kunne vise innhold som er tilpasset deg. Opplysningene behandles kun i aggregert form eller i en slik form at du ikke kan identifiseres. Opplysningene behandles også indirekte i forbindelse med utvikling, testing og administrasjon av IT-systemene som driver nettstedet vårt. Når du bruker funksjoner på nettstedet som lar deg legge inn informasjon eller annet materiale, kan slik informasjon også inneholde personopplysninger.

 

JURIDISK GRUNNLAG FOR BEHANDLING OG LAGRINGSPERIODE
Artist & Event behandler personopplysningene dine når det er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle vår avtale med deg. Vi behandler også personopplysningene dine når vi har andre legitime interesser for å behandle dem, for eksempel når vi markedsfører oss til de som bruker nettstedet vårt eller i forbindelse med videreutvikling av nettstedet eller produktene og tjenestene våre. Hvis vi behandler personopplysningene dine for et formål som lovverket krever samtykke til, vil vi innhente samtykke fra deg før behandlingen påbegynnes.

Opplysningene som vi samler inn, som beskrevet tidligere, slettes når formålet for behandlingen er oppfylt.

 

PERSONVERN
Artist & Event beskytter personopplysningene dine med strenge sikkerhetstiltak, og vi har iverksatt egnede tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene mot uautorisert tilgang, endringer, formidling og ødeleggelse.

 

BEGRENSNINGER FOR UTLEVERING AV PERSONVERNOPPLYSNINGER
Vi kan engasjere eksterne partnere til å utføre oppgaver på vegne av oss, for eksempel for å levere IT-tjenester eller bistå med markedsføring, administrering av pressemeldinger, dataanalyser og statistikk. Utførelsen av disse tjenestene kan innebære at våre partnere får tilgang til dine personopplysninger. Bedrifter som behandler personopplysninger på vegne av oss, må alltid inngå en databehandleravtale med oss slik at vi kan sikre at personopplysningene dine forblir beskyttet også hos partnerne våre.

Artist & Event kan også utlevere personopplysningene dine til tredjepart, for eksempel Politiet eller andre offentlige myndigheter, i forbindelse med etterforskning eller hvis vi på andre måter er pålagt å utlevere slike opplysninger på grunn av lovverk eller avgjørelser fra offentlige myndigheter.

Artist & Event utleverer aldri dine personopplysninger på andre måter enn som beskrevet i dette avsnittet.

 

EKSTERNE LENKER
All informasjon vedrørende behandling av personopplysninger om deg, gjelder opplysninger hentet ved din bruk av ostkran.no. Nettstedet kan av og til inneholde lenker til eksterne nettsteder eller tjenester som ligger utenfor vår kontroll. Hvis du klikker deg videre til et annet nettsted, oppfordrer vi deg til å lese gjennom det aktuelle nettstedets retningslinjer for behandling av personopplysninger, samt informasjon om bruk av informasjonskapsler.

 

DINE RETTIGHETER TIL KLAGERETT
Ifølge personopplysningsloven har du alltid rett til å be om å få tilgang til personopplysningene som blir behandlet om deg. Du har rett til å be om retting, til å be om at Artist & Event avslutter behandlingen og sletter personopplysningene dine, til å be om at behandlingen begrenses, til å benytte deg av din rett til dataportabilitet, til å trekke tilbake samtykke til en konkret behandling (der samtykke er innhentet), samt til å motsette deg behandling av personopplysninger. I slike tilfeller må du kontakte Artist & Event. Du har også rett til å når som helst sende en klage til relevant kontrollorgan hvis du mener at personopplysningene dine blir behandlet i strid med gjeldende personopplysningslov.

 

KONTAKTINFORMASJON
Artist & Event AS er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysningene dine. Hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler personopplysningene dine, kan du kontakte oss per e-post eller post. Informasjon om informasjonskapsler og hvordan du kan unngå dem

 

ARTIST & EVENT BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER
Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din når du bruker nettsteder eller andre nettbaserte tjenester. De brukes til å for eksempel tilgjengelig gjøre enkelte funksjoner, som navigasjon på nettstedet.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din, la deg velge språk, samle inn statistikk om hvor mange som besøker nettstedet og hvordan nettstedet blir brukt. Disse opplysningene lar oss utvikle og optimalisere nettstedet. Av og til brukes informasjonskapsler til å samle inn opplysninger som anses som personopplysninger, for eksempel IP-adresser og opplysninger som er koblet til IP-adressen. De brukes ikke til å samle inn personopplysninger som kan identifisere deg som person. Formålet er å skape mer personlig og relevant innhold for deg som besøkende.
Informasjonskapsler kan enten slettes automatisk når brukeren lukker nettleseren (såkalte «sesjonsavhengige informasjonskapsler») eller lagres på brukerens datamaskin til fremtidige besøk på nettstedet (såkalte «faste informasjonskapsler»). Faste informasjonskapsler slettes også automatisk etter en bestemt tidsperiode.

 

INFORMASJONSKAPLER FRA TREDJEPART
Dette nettstedet bruker også enkelte informasjonskapsler fra tredjepart. Slike informasjonskapsler brukes primært til å forbedre brukeropplevelsen din, la deg velge språk, samle inn statistikk om hvor mange som besøker nettstedet, samt til å innhente opplysninger om hvordan nettstedet brukes. I enkelte tilfeller kan også tredjepart bruke dem til sine egne formål. Se lenken under for mer informasjon om informasjonskapsler fra tredjepart som brukes på dette nettstedet og hvor lenge de lagres.

SLIK KAN DU UNNGÅ INFORMASJONSKAPSLER
Hvis du ikke godtar bruk av informasjonskapsler, kan du velge å la nettleseren din automatisk avvise lagring av informasjonskapsler eller varsle deg når et nettsted ber om å lagre en informasjonskapsel. Du kan også slette tidligere lagrede informasjonskapsler via nettleseren.

Hvis nettleseren avviser informasjonskapsler, kan det føre til at nettstedet ikke fungerer optimalt.

 

SOSIALE MEDIER
Nettstedet inneholder av og til innhold og delingsverktøy fra sosiale medier. Det kan føre til at disse leverandørene bruker informasjonskapsler på Artist & Event sitt nettsted. Artist & Event har ingen tilgang til, eller kontroll over verken disse informasjonskapslene eller opplysningene som de samler inn. Du bør kontrollere relevante tredjepartsnettsteder for mer informasjon om disse informasjonskapslene og hvordan du kan reservere deg mot dem.