Artist & Event
Team Artist & Event

Vi er Artist & Event

Samlet har våre hoder mer enn «100» års erfaring fra alle de ulike segmentene av vår bransje. Gjennom alle disse årene har vi tilegnet oss en helt unik kompetanse som vi gjerne vil dele med deg! Vi vet at alle kunder er helt unike, og hvert arrangement eller booking krever sin egen løsning. 

Fullservice

Artist & Event er et fullservice eventbyrå som leverer stødige, og kreative løsninger for våre kunder- det være seg kurs, konferanser, ledersamlinger, kick-off, sommerfest, julebord, jubileum. Uansett anledning skal vi kunne bistå deg. 

 

Som det sies i navnet vårt, er vi mer enn bare event. Vi representerer nærmere 150 nasjonale og internasjonale profiler innen ulike segment. Vi har alt fra artister, konferansierer, foredragsholdere DJ’s, band, med mer. Her kan du se alle våre profiler. I tillegg forvalter vi de kommersielle rettighetene til flere profiler.

 

Leveranse
Første steg er alltid å kartlegge hvilke behov du og ditt arrangement har for at det skal bli en suksessfull gjennomføring, enten det være seg en singel artistbooking eller en full eventleveranse. Her kommer våre hoder inn for å bistå med sin kompetanse gjennom mange års erfaring. 

Det er alltid sluttresultatet som teller, og på veien frem til nettopp sluttresultatet er vi opptatt av at du skal føle eierskap til hele prosessen underveis, samtidig har vi som mål at du skal ha tid til å gjøre din «faktiske» jobb.   

Vi du lese mer om våre tjenester kan du ta en titt her.

Vi gleder oss til å jobbe sammen med deg og ditt neste arrangement! 

Geir Hamnes
Geir Hamnes

Daglig leder / partner

+47 988 88 000

Bjørn Engberg
Bjørn Engberg

Prosjektleder / partner

+47 901 01 914

Daniel Hamnes
Daniel Hamnes

Kommersiell leder / partner

+47 466 96 888

Skroll til toppen