Om Artist & Event

Artist & Event eies av Geir Hamnes, Bjørn Engberg, Svein-Erik Edvartsen og John Christian Elden. Engberg og Hamnes har helt siden tidlig på 90-tallet stått bak en rekke produksjoner med suksess på TV, forskjellige scener og eventer over hele Norge. Artist & Event ble etablert for å bygge videre på de mange og suksessfulle produksjonene som de stod bak, og er i dag en av Norges ledende leverandør av innhold til alle typer arrangementer og eventer. I tillegg forvalter Artist & Event de kommersielle rettighetene til flere profilerte personer som for eksempel Halvor Bakke, Kathrine Sørland og Cecilia Brækhus.

Tilbake på 90-tallet var det størst oppmerksomhet rundt Frøken Norge konkurransen og Geir Hamnes, som fikk tilnavnet Missegeneralen. Bjørn Engberg var etter eget ønske en ikke profilert, men viktig medspiller i det som skjedde med og rundt Frøken Norge allerede da. Hamnes og Engberg var i tillegg til Frøken Norge ansvarlig for flere opplevelser som har inspirert og etterlatt gode minner. Ett eksempel er den store Julesang konkurransen som ble avviklet på TV2 i 1994, og hvor to av sangene som medvirket i dag er blant våre mest kjære julesanger – kall de gjerne klassikere!

I mer enn 17 år hadde Hamnes og Engberg alt av markedsaktivitetene for Warner Bros Home Entertainment i Norge, frem til selskapet avviklet sin virksomhet i Europa. Fra sent på 90-tallet leverte de også en rekke aktiviteter og turneer i samarbeid med Se og Hør, og da det franske bilmerket Renault kom med sin el-bil Zoe var det Hamnes og Engberg som tilrettela og gjennomførte deres landsdekkende lanseringsturne.

Tidlig på 2000 tallet satte Hamnes og Engberg seg et mål om å bli best på formidling av artister, foredragsholdere, konferansierer til det private næringsliv, offentlig sektor, lag og foreninger.

Slik startet de jobben med å bygge en portefølje av artister, foredragsholdere, konferansierer og TV-profiler. Noen av disse ble det skrevet en management avtale med, for andre ble det gjort avtaler om å booke deres tjenester.

Et viktig nøkkelord på veien var et brennende ønske om å skape en arena hvor underholdning og markedsføring skulle forenes, og hvor hensikten var å skape oppmerksomhet rundt våre artister, foredragsholdere og konferansierer.

Bjørn Engberg er vår meget dyktige og erfarne prosjektleder. Hans evne til å se og lede alt som er påkrevd for at et arrangement skal bli en suksess har vi mange og gode referanser på at han har gjennomført. Og mens Engberg bidrar til en 1. klasses leveranse, er det Hamnes som med sin kreativitet, og i samarbeid med oppdragsgiver, setter rammene og dramaturgien for det som skal leveres.

I dag er Artist & Event en sentral aktør i underholdningsbransjen, og en av Norges ledende leverandør av innhold til alle typer arrangementer og eventer. Ta kontakt med oss og utfordre oss med dine behov og bruk vår kunnskap om markedet, prisnivå og erfaring til å booke riktig.

Geir Hamnes

Styreleder / daglig leder / partner

+47 988 88 000

Svein-Erik Edvartsen

Styremedlem / partner

+47 957 81 006

Bjørn Engberg

Styremedlem / partner

+47 901 01 914

John Christian Elden

John Christian Elden

Styremedlem / partner

Rull til toppen