Artist & Event

Aina Sollie Steen

Gjennom de siste 10 årene har Aina Sollie Steen etablert seg som en av Norges mest anerkjente interiørdesignere og stylister. Hun er et kjent TV-ansikt for alle som har interesse for hus, hytte og hjem. Aina er svært allsidig og leverer også interiørløsninger
for private og næringslivet. På CV-en hennes inngår også utvikling av produkter og utsmykning.

Lang TV Erfaring

Aina Sollie Steen kan se tilbake på 9 sesonger som interiørdesigner i TVNorge serien «Sinnasnekkeren». Etter dette gikk veien videre til TV2 hvor hun hadde samme rolle i serien «Brente Minner», og i «Tid for Hjem».

Da TV2 lanserte «Sommerhytta» i 2017 var Aina en av trekløveret som sammen med programleder Guri Solberg skulle binde sammen programserien, som umiddelbart ble en suksess! Innspilling av sesong 6, som kommer i 2022, er allerede gjort.

Sammen med bl.a. Lars Fossum, som vi i Artist & Event også representerer, er den sympatiske designeren å se i programserien «Drømmehytta» på TV2 Sumo. Serien hadde premiere i 2020, i 2021 sendes sesong 2. I tillegg er den alltid blide Aina en hyppig gjest i God Morgen Norge.

Aina Sollie Steen har 25 års erfaring i bransjen. Hun har undervist i fotostyling på Westerdals School of Communication, og leverer redaksjonelt innhold til magasiner som Bonytt og Maison så vel som kommersielle arbeider til bruk i reklame. Aina kan bookes til foredrag og inspirator hvor hun også tar seg tid til å svare på spørsmål fra publikum.

Egne produkter

Aina har gjennom sitt samarbeide med interiør agenturet Lama.com designet sin egen kolleksjon.  Aina Sollie Steen Collection består av lykter, fat og tekstiler.  I tillegg har hun sitt keramiske servise Nella Vita Stoneware som produseres i Toscana.

Temakveld med Lars Fossum

Sammen med kollega fra Sommerhytta og Drømmehytta, tømmermester Lars Fossum, kan vi tilby Aina Sollie Steen til et tema arrangement hvor snekkeren og interiørdesigneren inspirerer sitt publikum.

Send forespørsel på Aina Sollie Steen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen