om

Geir Schau

Geir Schau er en av de mest allsidige i sitt fag. Han er en skikkelig moromann, og en av våre mest etterspurte konferansier, toastmastere, som med sin uformelle og spontane stil alltid leverer med høy humorfaktor og hvor gode punch-lines kommer som perler på en snor.

Geir Schau startet sin karriere i forrige århundre i NRK. Han spilte mannen til Anne Kat Hærland i TV-serien Bla Bla, og kan se tilbake på en lang fartstid som Glenn Rodney Skog i Herreavdelingen på NRK. Og fra en rekke andre programmer i regi av statskanalen som blant annet Reiseradioen, før han i 2012 meldte overgang til Radio Norge. I dag er moromannen Geir Schau fast morgenvert fem dager i uken sammen med Øyvind Loven og Annette Walther Numme. Hans favorittgroviser har vært et fast innslag på Radio Norge hver fredag.  Nå har de beste herfra blitt til bok – ikke bare en, men to så langt.

KONFRANSIER, TOASTMASTER OG MOROMANNEN GEIR SCHAU

Vi er stolte over å ha samarbeidet med Geir Schau i mer 15 år!  Moromannen fra Manglerud er en av våre aller mest etterspurte konferansier og toastmastere, som med sin uformelle og spontane stil alltid leverer høy med humorfaktor. Geir Schau tilpasser alltid innholdet i forhold til kunde, publikum og anledningen for oppdraget. På godt norsk kalles det å skreddersy!

Geir Schau har gjort utallige jobber som konferansier og toastmastere for næringslivet, offentlig sektor og diverse organisasjoner. Og vi kan love deg mye god humor og med gode punch-lines kommer som perler på en snor.

GEIR SCHAU PÅ DITT NESTE EVENT

Vi bistår gjerne med ideer om hvordan din bedrift kan benytte denne moromannen fra Manglerud på ditt neste arrangement. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement en humoristisk vri med Geir Schau – mulighetene er mange!

kontakt oss knapp