Artist & Event

Geir Schau

Geir Schau er en av de mest allsidige i sitt fag. Han er en skikkelig moromann, og en av våre mest etterspurte konferansier, toastmastere. Og med sin uformelle og spontane stil leverer han alltid humorfaktor, og hvor gode punch-lines kommer som perler på en snor.

Geir Schau startet sin karriere i forrige århundre i NRK. Han spilte mannen til Anne Kat Hærland i TV-serien Bla Bla, og kan også se tilbake på en lang fartstid som Glenn Rodney Skog i Herreavdelingen på NRK. Og fra en rekke andre programmer i regi av statskanalen som blant annet Reiseradioen, før han i 2012 meldte overgang til Radio Norge.

I dag er Geir Schau fast morgenvert fem dager i uken sammen med Øyvind Loven og Annette Walther Numme. Hans favorittgroviser har vært et fast innslag på Radio Norge hver fredag. Som et resultat av det har de beste grovisene herfra blitt til bok. Ikke bare én bok, men to så langt.

Konfransier, toastmaster og moromann Geir Schau

Geir Schau er først og fremst moromannen, men også en en av våre aller mest etterspurte konferansier og toastmastere. Med sin uformelle og spontane stil leverer han høy humorfaktor. Og hvor gode punch-lines kommer som perler på en snor. Vi er stolte over å ha samarbeidet med Geir Schau i mer enn 15 år! Han tilpasser alltid innholdet i forhold til kunde, publikum og anledningen. På godt norsk kalles det å skreddersy!

Geir Schau har gjort utallige jobber som konferansier og toastmastere for næringslivet, offentlig sektor og diverse organisasjoner. Og vi kan love deg mye god humor og med gode punch-lines kommer som perler på en snor.

Geir Schau på ditt neste event

Vi bistår gjerne med ideer om hvordan din bedrift kan benytte denne moromannen fra Manglerud på ditt neste arrangement. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement en humoristisk vri med Geir Schau – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Geir Schau

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen