Artist & Event

Gaute Grøtta Grav

Gaute Grøtta Grav er en av de mest rutinerte programledere i Norge, og han har jobbet uavbrutt for TV2 helt siden 2002. Han har utviklet ulike TV konsepter, utgitt flere bøker og også gitt ut et album. Romsdalingen er en ofte benyttet møteleder og konferansier.

Gaute Grøtta Grav er for de fleste kjent fra den største suksessen på TV2 noen sinne – Farmen. Gaute har ledet over 400 livesendinger, han har gjort store sommershow fra Dyreparken i Kristiansand med tenåringsheltene Marcus og Martinus og han har ledet gjeve prisutdelinger på «shiny floors» – alt for TV2.

Dette gjør ham til en ettertraktet konferansier, debattleder og toastmaster, og som den engasjerte og rutinerte personen han er styrer han debatter og konferanser med stødig hånd, god energi og glimt i øyet.

Siden tidlige ungdomsår har Gaute vært glødende opptatt av å formidle og fortelle historier. Fra den spede start i Åndalsnes Avis, Romsdals Budstikke, Radio Rauma og TV-Romsdal har han etter hvert brukt formidlingsevnen sin i stadig større format, og da spesielt i TV2.

Om seg selv sier han :

  • Jeg er nysgjerrig av natur, og engasjerer meg lett i personer og saker.
  • Store deler av mitt virke på skjermen handler om å få god kontakt med folk, slik at de får vist hvem de er på en god måte. Jeg opplever at jeg får folk til å slappe av og gi av seg selv, selv i situasjoner som kan være svært stressende.
  • Hver debatt og konferanse jeg leder gir meg muligheten til å lære mer. Å møte engasjerte personer som står bak disse arrangementene gir meg energi, og jeg brenner for å lage gode opplevelser sammen med dem, enten det er 20 eller flere tusen tilskuere.


Grøtta Grav er født i 1979 og oppvokst i Isfjorden, Romsdalen. Han har utdanning fra Paul McCartneys talentskole i Liverpool (LIPA), og er også utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøgskole i Oslo.

Han er nominert til Gullruten flere ganger, har skapt TV-formatene Camp Kulinaris (TV3) og Villdyrlegen (TV2), utgitt flere bøker samt laget to singler og et album.

Send forespørsel på Gaute Grøtta Grav

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen