Artist & Event

Ørjan Burøe

Komikeren fra Geilo fikk sitt gjennombrudd på slutten av 90-tallet. I 2003 ble han kjent for publikum over hele Norge gjennom TV-serien «Judas» på TVNorge. Noen år senere kom nok en seersuksess i serien «Splitter pine gal». Ørjan Burøe har også jobbet som programleder på radio tidligere på 2000 tallet.

Ørjan Burøe er en av Norges mest anerkjente komikere. Hans kritikerroste show «Fordommer» (premiere 2016) og «Store Gutter Gråter Ikke» (premiere 2019) har gått en seiersgang over hele landet. Fra høsten 2021 fortsetter han å spille sistnevnte show på scener over hele landet etter at alt stoppet opp med koronaen i mars 2020.

Ørjan liker å snakke om de små hverdagslige ting som det er umulig å ikke kjenne seg igjen. Han er også den eneste komikeren i Norge som lover publikum pengene tilbake om de ikke ler innen 1 minutt!

Er dere på jakt etter et humorinnslag på deres neste event, eller et fullt show? Ørjan Burøe er tilgjengelig for begge deler!
Han kan kombinere dette med at han tar oppgaven som konferansier/toastmaster, om det er noe dere (også) ser etter. Ørjan skreddersyr kvelden slik at den blir personlig, hvor de ansatte føler at han snakker til dem – med en morsom ramme som vil bli husket lenge!

Book Ørjan som konferansier eller humoristisk innslag og du vil ikke angre på.

Send forespørsel på Ørjan Burøe

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen