Artist & Event

Homsen & Bomsen

Bak dette pseudonym skjuler det seg to sterke profiler, stylisten Erlend Elias Bragstad og den profilerte bryteren Fritz Aanes som utgjør Homsen & Bomsen.  Disse to svært karismatiske profilene – hvis motsetting er stor – har «funnet» hverandre!  Dette har høsten 2023 resultert i en podcast Homsen & Bomsen som allerede har blitt blant de mest populære i Norge!

Erlend Elias og Fritz Aanes har tatt Norge med storm med sin nye podcast og Snapshow «Homsen & Bomsen». Erlend Elias, homofil, flamboyent kjendisstylist og Fritz Aanes, heterofil og supermacho bryter har sammen skapt sitt eget univers fullt av kontraster. Hvordan to så ulike mennesker kan fungere sammen lurer de selv på, og alt bunner ut i at Erlend Elias for over 20 år siden kjente det kriblet i magen da han så Fritz Aanes i brytedrakt – de har nå tatt opp kontakten og diskuterer høyt og lavt både forskjellene i livssyn, meninger og verden.

Konferansierer

Vi har allerede erfart at de to sammen er en «perfekt match» som konferansierer!  De leverer med glimt i øyet, god humor med treffende punch-lines!  Erlend Elias (skjulte) talent som komiker får her fritt spillerom! 

Homsen & Bomsen show

Vi har allerede gjort en del podcast show, flere «live», hvor de lar publikum ta del i hva Homsen & Bomsen er opptatt av – i nåtid!  Et slikt show egner seg i så vel et lukket firma event som i en kultursal ovenfor publikum. 

Foredrag

Erlend Elias kan bookes for foredrag om psykisk helse.  Fritz har et foredrag som bygger på motivasjon og det om å oppnå målsettinger.  Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Hør deres podcast på Spotify

Send forespørsel på Homsen & Bomsen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen