Artist & Event

Carina Dahl

Artisten, TV-personligheten og modellen Carina Dahl er aktuell i sesong 10 av Stjernekamp på NRK høsten 2021. Hennes første single kom i 2009 – i år slipper hun single nr 30! Humørsprederen fra Trondheim er ei stå-på jente som vet å få med seg publikum – hun leverer alltid!

Hennes karriere startet som modell, men det var – og er – en artistkarriere hun ville satse på! Etter sin første single utgivelse kom debutalbumet i 2010. Stargate produserte flere av hennes utgivelser de første årene. Tre ganger har hun deltatt i MGP og med den økende popularitet ble hun invitert til å medvirke i en rekke TV-produksjoner.
Carina Dahl har beina er godt planta på jorda, selv etter lang fartstid i musikkbransjen, hvor hun har skrevet låter både til seg selv og andre artister.

Carina Dahl – Pop/Party hits grossisten

En felles nevner for Carina Dahls mange utgivelser er at de treffer et bredt publikum. Etter å gjort sine innspillinger utelukkende på engelsk, ble 2018 et vendepunkt når hun kom med sin første utgivelse på norsk. Da kom Carina, i duett med Adrian Jørgensen, med en norsk versjon av «Despacito», som er hennes mest strømmede låt. De siste årene har flere av hennes utgivelser vært på norsk og i mai 2020 kom innspillingen som ble omtalt som Corona-låta; den norske tolkningen av «Shallow» sammen med Åge Sten Nilsen. Utgivelsen fikk rekord mange avspillinger på få dager og ble stort slått opp i media.
Hun har deltatt i Melodi Grand Prix tre ganger. I 2011, 2013 og 2019.
Flere av innspillingene de siste årene er skikkelig party låter som raskt løfter stemningen. I 2020 kom landeplagen «Få mæ hjem», senere «Sirkus» og Linni Meister og Carinas versjon av DDEs «Rompa Mi», som de slapp etter å ha hyllet bandet på Allsang på Grensen (TV2).

Carina briljerer støtt og stadig i flere reality-TV-programmer. For å nevne noen så har hun en andre og tredje plass i to sesonger av Celebrity Masterchef. Og i 2018 kom hun til semifinalen i «71 grader nord Kjendis”. I 2019 vant hun Norges første versjon av Torpet Kjendis, og kjempet seg videre til en 3.plass i «Farmen Kjendis».

Året 2121 ble smelt av med «Toppen av Norge» som er en humoristisk feststemt låt om den store topptur trenden!

Carina fortsatte året med party-låta «På Frifot» , og 25.juni kommer sommerlåta “Helt OK” som setter fart på sakene i akkurat passe tid; så det loves liv på konsertene sommeren 2121.

Carina gjør jobber både med fullt band, akustisk, eller i en trio sammensettning.
Også singback jobber med alt i fra DJ / sidekick / dansere er også mulig å booke i en sånn type pakke.

Se flere bilder og videoer fra Carina på Instagram – CarinaDahl

Send forespørsel på Carina Dahl

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen