Artist & Event

Kristian Valen

Kristian Valen har i en årrekke vært en av Norges aller mest populære og etterspurte artister og komikere. Etter flere år med suksess hjemme i Rogaland fikk han sitt nasjonale gjennombrudd i 2003. Hans inntreden i TV-ruta ble en umiddelbar suksess, folk elsket hans imitasjoner og humor.

Kristian Valen tok steget fra suksess i hjemfylket til etter hvert å bli allemannseie i Norge. Hans forestilling Fartøy Valen fylte enhver scene over hele landet. Populariteten vokste ytterligere når TVNorge introduserte Valen-TV og hans mange unike imitasjoner og forfriskende humor, som klart skilte seg fra den vanlige komiker og stand up-sjangeren.

I årene som fulgte ble nye TV-serier og show produsert, og etterspørselen etter Kristian Valen til eksklusive opptredener på event bare økte, i tillegg til at han spilte for fulle hus over hele landet. Ved utgangen av 2015 avsluttet Kristian sin helaftens produksjon Fra Hillevåg til Hollywood, og da sceneteppet gikk ned for siste gang var det ment å være siste kapittel for ham i Norge. Det ble også langt på vei slik, men ikke helt.

Entertaineren og komikeren Kristian Valen

Store deler av 2017 har Kristian brukte til å lage en helt ny forestilling. Mot slutten av året testet han ut en del av de nye numrene som ble unnfanget, og felles for samtlige var at de ble spilt for utsolgt hus. Året etter innledet Kristian Valen en større turné med sitt helt nye show som fikk navnet Åsted Valen. Hans tolkning av TV2 programmet Åsted Norge var ett av flere innslag som trimmet lattermusklene!

Kristian tilbake høsten 2021

Etter en pause fra scenen er Kristian Valen aktuell med et helt nytt show på slutten av året og allerede fra tidlig høst tilgjengelig for event-oppdrag.

Kristian Valen på ditt neste event

Vi bistår gjerne med ideer om hvordan din bedrift kan benytte denne fantastiske entertaineren og humoristen på ditt neste arrangement. Ta kontakt kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event et uforglemmelig show med Kristian Valen – mulighetene er mange!

Kristian Valen live

Send forespørsel på Kristian Valen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen