om

Kristian Valen

Kristian Valen har i en årrekke vært en av Norges aller mest populære og etterspurte artister og komikere. Etter flere år med suksess hjemme i Rogaland fikk han sitt nasjonale gjennombrudd i 2003. Hans inntreden i TV-ruta ble en umiddelbar suksess, folk elsket hans imitasjoner og humor.

Kristian Valen tok steget fra suksess i hjemfylket til etterhvert å bli allemannseie i Norge. Hans forestilling Fartøy Valen fylte enhver scene over hele landet. Populariteten vokste ytterligere når TVNorge introduserte Valen-TV og hans mange unike imitasjoner og forfriskende humor, som klart skilte seg fra den vanlige komiker og stand up-sjangeren.

I årene som fulgte ble nye TV-serier og show produsert, og etterspørselen etter Kristian Valen til eksklusive opptredener på event bare økte, i tillegg til at han spilte for fulle hus over hele landet. Ved utgangen av 2015 avsluttet Kristian sin helaftens produksjon Fra Hillevåg til Hollywood, og da sceneteppet gikk ned for siste gang var det ment å være siste kapittel for ham i Norge. Det ble også langt på vei slik, men ikke helt.

ENTERTAINEREN OG KOMIKEREN KRISTIAN VALEN

Store deler av 2017 har Kristian brukt til å lage en helt ny forestilling. Mot slutten av året testet han ut en del av de nye numrene som ble unnfanget, og felles for samtlige er at de ble spilt for utsolgt hus. Høsten 2018 innleder Kristian Valen en større turné med sitt helt nye show som har fått navnet Åsted Valen. Hans tolkning av TV2 programmet Åsted Norge er ett av flere innslag som garantert kommer til å bringe fram lattermusklene!

KRISTIAN VALEN PÅ DITT NESTE EVENT

Vi bistår gjerne med ideer om hvordan din bedrift kan benytte denne fantastiske entertaineren og humoristen på ditt neste arrangement. Ta kontakt kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event et uforglemmelig show med Kristian Valen – mulighetene er mange!

kontakt oss knapp