Artist & Event

KEiiNO

KEiiNO er en norsk-samisk trio bestående av rapper og joiker Fred Bujlo, vokalistene Alexandra Rotan og Tom Hugo. Spirit in the Sky fikk de i den internasjonale finalen flest publikumsstemmer, og ble tilslutt nr.6. I samarbeid med Artistpartner kan vi tilby den norsk/samiske trioen til ditt neste arrangement eller event.

KEiiNO er bandet som vant Melodi Grand Prix 2019 med låten Spirit in the Sky representerte de Norge i den internasjonale finalen. Låten lå på 15.plass etter at fagjuryen hadde stemt, men med flest stemmer av alle fra seerne ble det til slutt en 6.plass. Hele åtte land hadde Norge på topp.  Uken etter finalen var låta nr 3 på Spotify listen for hele Europa og nr. 1 på VG lista!

I 2021 stilte de opp igjen i MGP.  Med låten «Monument» gjentok de nesten suksessen fra to år tilbake – de havnet på 2.plass.  Alexandra Rotan blir høsten 2021 å se på TV hver lørdag.  Hun er en av deltakerne i Stjernekamp på NRK.

KEiiNO er en norsk-samisk trio bestående av rapper/joiker Fred Bujlo, vokalistene Alexandra Rotan og Tom Hugo. Fred Bujlo var finalist i Norske talenter med rapduoen Duolva Duottar. Tom Hugo har hatt mange A-listede radiolåter som soloartist. Alexandra Rotan har vært med i både Idol, MGP 2018. Han har også vært Alan Walkers live-vokalist på turnéer. Sammen utgjør de en eksplosiv musikalsk cocktail og er klare for å reise på veien i Norge og Europa.

KEiiNO på ditt neste event

Ta kontakt med oss for et tilbud eller en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte KEiiNO på ditt neste arrangement eller event – mulighetene er mange!

KEiiNO på Instagram

Send forespørsel på KEiiNO

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen