om

KEiiNO

KEiiNO er en norsk-samisk trio bestående av rapper eller joiker Fred Bujlo, vokalistene Alexandra Rotan og Tom Hugo. De vant med låten Spirit in the Sky Melodi Grand Prix 2019 med soleklar margin. I samarbeid med United Stage Norway kan vi tilby den norsk/samiske trioen til ditt neste arrangement eller event.

KEiiNO er bandet som vant Melodi Grand Prix 2019 med låten Spirit in the Sky. Og i mai skal de representerer de Norge i den internasjonale finalen i Israel. Låten passerte en million streaminger uka etter finale. De klatret umiddelbart på bettingselskapenes oddslistinger etter opptredenen, og omtales som en av outsiderne i den internasjonale finalen.

KEiiNO er en norsk-samisk trio bestående av rapper/joiker Fred Bujlo, vokalistene Alexandra Rotan og Tom Hugo. Fred Bujlo var finalist i Norske talenter med rapduoen Duolva Duottar. Tom Hugo har hatt mange A-listede radiolåter som soloartist. Alexandra Rotan har vært med i både Idol, MGP 2018. Han har også vært Alan Walkers live-vokalist på turnéer. Sammen utgjør de en eksplosiv musikalsk cocktail og er klare for å reise på veien i Norge og Europa.

KEiiNO PÅ DITT NESTE EVENT

Ta kontakt med oss for et tilbud eller en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte KEiiNO på ditt neste arrangement eller event – mulighetene er mange!

kontakt oss knapp