Artist & Event

Signe Schineller

Signe er kjent som interiørstylist og har flere tv -programmer på sin CV. Senest Boligkrise på TVNorge der hun både var interiørstylist og programleder. Hun har også hatt faste opptredener på God Morgen Norge på TV2 og var interiørekspert i første sesong av Sinnasnekker ́n på TVNorge. Hennes meninger og uttalelser om interiør er ofte å lese i intervjuer, og artikler hun skriver for magasiner. I flere år holdt hun foredrag for bl.a. Norges Varemesse, Damenes aften-Byggmakker og Beckers.

Nå jobber Signe som foredragsholder, livsstiljournalist, boligstylist og yogainstruktør. I tillegg er hun ivrig på Instagram og blogg der hun deler sine naturopplevelser, matoppskrifter, yoga og naturligvis interiørtips. Hun brenner for at alle hjem skal ha et personlig interiør, og mener at folk ikke trenger å herme etter naboen, eller slavisk følge trendene. Denne rødhårede damen inspirerer på scenen, og er unorsk i sin fremtoning. Hun er tross alt født i Brooklyn, og bare delvis oppvokst i Norge. Hun elsker foto, natur, mat, musikk, joggesko og høye hæler.

På en jobbtur til vestlandsbygda Rosendal falt bydamen pladask for et 50-talls hus med egen strandlinje. Etter 20 hektiske år i Oslo solgte hun leiligheten og kjøpte huset ved Hardangerfjorden. Noen kaller henne spontan, hun kaller seg selv livsglad, utforskende og impulsiv. I dag får hun det beste av to verdener, med oppdrag i både by og bygd.

Foredrag om interiør og hjem

Signe tilbyr ulike foredrag om interiør;
– Redesign
– Ta det du har for hånden og lag en skatt.
– Skap og stol på DIN stil.
– Forny stilen med enkle midler.
– Din stil, du bestemmer.

Hun skreddersyr gjerne foredrag, og tilpasser det til kundens behov. Signe ønsker at det norske folk skal skape personlige rom, enten det er hjemme, på jobben eller i kantinen. Mange er opptatt av likes for tiden, men da er faren at man tviler på sin egen smak. Interiørstylisten hjelper deg å finne din stil, og stole på din egen smak.

Foredrag om livsstilsendring

Signe holder mange foredrag om livsstil, gjerne inspirert av sitt eget liv.– Jeg brenner for at folk skal ha det bra, og ta valg som er sunne for dem, sier Signe. Etter en brå endring i sin egen bosituasjon–fra storby til en liten bygd på Vestlandet, har hun gjort seg mange erfaringer hun ønsker å dele!

–Mange snakker om endring. De trives ikke med sin egen hverdagssituasjon, stresser på jobben og tidsklemma gir lite tid til overs. Mange drømmer om å flytte fra byen, men argumenterer mot sine egne tanker. Det blir med praten. Dette har ringvirkninger i hverdagen og påvirker deg selv, dine valg og de rundt deg.

Send forespørsel på Signe Schineller

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen