Artist & Event

Jannecke Weeden

Jannecke Weeden er en godt kjent som programleder i Norge, og en av våre etterspurte konferansier og foredragsholdere. Hun tilpasser alt hun gjør til kunden, publikum og anledningen. Og med sitt gode og smittende humør tar hun alltid sitt publikum med storm.

Hun har jobbet som programleder siden 2003. Jannecke er for de fleste kjent fra programmer som ”Norges styggeste rom” og ”Lukket visning” på TV3. Hun har også ledet “Nordens Perler”, et prosjekt hun selv var initiativtaker bak. Programmet nominerte henne forøvrig til årets kvinnelige programleder under Gullruten 2017. Sammen med Espen Thorsen (Værsågod Takkskalduha) har hun også en fast Podcast som heter “Hva er du redd for.” Her prater de som temaer som fobier, basert på egne og gjesters erfaringer. Det hele løses med humor og varme.

Konfransier og foredragsholder Jannecke Weeden

Jannecke Weeden er først og fremst en etterspurte konferansierer. Hun trives på scenen, og med sitt gode og smittende humør tar hun alltid sitt publikum med storm. Hun har vært konferansier på utallige tilstelninger, og ledet alt fra kulturdager til mindre eventer for bedrifter.

Jannecke Weeden er også etterspurt for sine motivasjonsforedrag. Hun tilpasser alt hun gjør til kunden, publikum og anledningen. Hun bruker gjerne sine interesser for interiør, reise som referansepunkter i sine foredrag. Og med glimt i øye snakker hun åpent om angsten og hvordan hun klarer å lever med den.

Jannecke Weeden på ditt neste event

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte Jannecke Weeden på ditt neste arrangement eller event – mulighetene er mange!

Se Jannecke på Instagram

Send forespørsel på Jannecke Weeden

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen