om

Jannecke Weeden

Jannecke Weeden har jobbet som programleder siden 2003, og er for de fleste kjent fra programmer som ”Norges styggeste rom” og ”Lukket visning” på TV3. Siste program hun ledet var “Nordens Perler”, et prosjekt hun selv var hjernen bak. Programmet nominerte henne til “Årets kvinnelige programleder” under Gullruten 2017! I 2005 var hun nominert til Folkets Favoritt i samme utdeling!

Jannecke har ved siden av alle andre oppdrag, en fast podcast sammen med Espen Thorsen (Værsågod Takkskalduha), som heter “Hva er du redd for?” hvor de prater om frykter og fobier basert på egne, og gjesters, erfaringer. Det hele løses med humor og varme.

Hun er glad i å stå på scenen, og har spilt teater siden hun var fem år.

Jannecke har et smittende og godt humør, og tilpasser seg de fleste forsamlinger. Hun skreddersyr innhold etter arrangement, og går inn i de fleste oppdrag med masse spørsmål og oppriktig interesse.

Hun har tidligere vært konferansier på utallige tilstelninger, og ledet alt fra kulturdager til skreddersydde motivasjonsforedrag. Interesser for interiør og reising, samt angst og fobier brukes gjerne som referansepunkter i disse foredragene.

Fra 2015 har Jannecke, sammen med Kathrine Sørland og Halvor Bakke, utgjort teamet til Bohus og deres etablerte Damenes Aften som avvikles på kjedensvarehus over hele Norge.

kontakt oss knapp