Artist & Event

Tjenester

Med Artist & Event får du en erfaren leverandør og samarbeidspartner som møter deg med innsikt og kreativ kompetanse for å skape opplevelser som virker.

Booking

Vi formidler det meste av artister, komikere, band, konferansierer og foredragsholdere i Norge. Dette er profiler som fint kan kombineres med hverandre for å skape den rette opplevelsen. Det vi kan formidle begrenser seg ikke til artistene, foredragsholderne eller konferansierene du finner på vår side. Ta kontakt med oss om du har andre ønsker. Vi kan formidle den eller de du ønsker deg, og helt uten merkostnader.

Kurs- og konferanse

Om du skal forsøke å toppe fjorårets konferanse eller om du sitter og planlegger din aller første, kan våre konferansehoder bistå deg med idé, logistikk, teknikk og at retorikken er på plass for en vellykket konferanse.

Event

Et hvert arrangement er helt unikt, og alle våre kunder har ulike behov. Derfor vil våre eventhoder bistå deg med å skape den helt unike løsningen for deres neste kickoff, jubileum, lansering, markedsstunt, ledersamling, sommerfest eller julebord.

Management

Vi har også management for noen av våre profiler. Her bistår vi våre profiler med å fremforhandle avtaler med tredjepart, karriererådgivning, PR- og medierådgiving, og er der som en sparringpartner for profilen. Vi bistår også bedrifter med å finne aktuelle profiler til deres brand/kampanje på forespørsel.
Skroll til toppen