Byron Williams Jr.

Soulmannen og låtskriveren Byron WIlliams Jr, er mannen med den store og kraftfulle stemmen som de fleste kjenner fra deltagelse i The Voice våren 2021 der han gikk til live sendingene, og gav oss noen fantastiske opptredener.

Byron er fra USA, han er vokst opp i Miami og Portland, Maine.
Stemmen fikk han fra sin far som var en kjent artist i Miami på 60-70 tallet. Byron startet sin sangkarriere i gospelkor i ung alder. Han kommer fra et hjem der soul, blues, gospel og R&B ble spilt til alle døgnets tider.

Da Byron var i 30 årene fikk han mulighet å være medlem av legendariske The Drifters. Han flyttet til Spania og sang med The Drifters i Europa ledet av original medlemmet Bobby Ruffin i flere år før han flyttet til Norge.
I Fredrikstad har han hatt sine egne julekonserter i over 15 år, han har vært på flere av de lokale scenene og festivalene i Østfold i forskjellige sammenhenger og i bl. annet showene Show a la Hollywood og Moviestar i Østfold.

Byron synger soul, blues og R&B og her får dere en “The real deal” entertainer.
Han har et bredt repertoar fra 60- tallet til nåtidens hits.
Han har sitt egen Commitment to Soul show som passer til de store scenene og også “Unplugged” soul konsert som passer til mindre scener og intimkonserter.
På events gir han full trøkk med party hits covers.

Byron kan bookes til eventer, julekonserter for bedriften din, intimkonserter. solo oppdrag med singback, med eget band, akustisk eller som gjesteartist med lokalt band og storband.

Rull til toppen