Artist & Event

Daniel Larsen

Daniel Larsen ”Master Of Magic” er en av Norges mest erfarne magikere/illusjonister. Han har jobbet som profesjonell artist i over 25 år, og med over 1000 forestillinger de siste 5 årene er han en av de mest produktive magikere vi har i landet.

Daniels varemerke er kvalitet og god kontakt med sitt publikum. Med han vil dere få et show fylt med spennende magi og en god dose humor deres kunder og /eller ansatte sent vil glemme.

Daniel har gjort flere TV-opptredener og har stått på flere av de store scenene i både inn-og utland. Danmark, Sverige, Tyskland, England, Skottland, Afghanistan, USA..osv. Han har som eneste magiker i verden underholdt i bursdagen til Rocke- legenden Jerry Lee Lewis i Memphis Tennessee, han har underholdt Det Kongelige Hoff, underholdt i Kongefamiliens juletrefest på slottet, samt turnert i Afghanistan der han har underholdt internasjonale fredsstyrker. Hans referanseliste er lang og spennende, -alle med en fellesbetegnelse: SUKSESS! Dette er med andre ord en godt etablert magiker og illusjonist som vi i Norge kan være stolte av.

Daniel Larsen

Er også kjent for sine forrykende og humoristiske barneshow. Barne- og familieshowene til Daniel er spekket med humor og overraskelser. Han får barna til å hyle, skrike og le før de blir stumme av forundring over magien og tryllekunsten som utspiller seg på scenen foran dem. Hans varemerke er den sterke kontakten han oppnår med barna.

«Kontakten med barna er helt unik» –Barnepedagogisk forbund

Se mer om Daniel på Facebook

Send forespørsel på Daniel Larsen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen