Artist & Event

Einar Lunde

Vi er stolte over å kunne presentere Einar Lunde som en del av vår portefølje –en av landets mest kjære TV profiler gjennom flere tiår! Einar Lunde kan bookes til konferanseledelse, debattledelse, møteledelse, konferansier, foredrag, kåserier, video oppdrag, voice-overs etc.

Oppdragene kan gjennomføres på norsk eller engelsk. Ingen har vært ankermann i så mange nyhetssendinger på norsk TV som Einar Lunde. Da han hadde sin siste sending i 2010, var det på dagen 40 år etter at han ledet sin første Dagsrevy som den første faste programleder i NRK-flaggskipets historie.

Hundrevis av landets fremste politikere og næringslivsledere har vært gjester i Lundes studio. Han har intervjuet, ledet dueller, debatter og ved siden av nyhetene, ledet to TV-aksjoner, Utenriksmagasinet og utallige Nobelsendinger og vært utenrikskorrespondent i Afrika.

Men Einar Lunde har opplevd så mye mer, veldig mye mer! Han har vært fengslet to ganger –den ene gangen skulle han vært henrettet, men ble reddet i siste øyeblikk og løslatt mot kausjon betalt av den svenske stat! Den andre gangen ble han til slutt utvist på livstid og plassert på første fly ut av landet. Problemet var at det flyet skulle til et land der Einar var enda mer uvelkommen!

Einar har vært person non grata i seks diktatoriske land for sin kritiske journalistikk, men har klart å snike seg inn i de flere av dem –uten visum. Det ble et farlig liv. Som utenrikskorrespondent i NRK har han dekket kriger, sultkatastrofer, flomkatastrofer og stått ansikt til ansikt med døden mange ganger. Underveis har han møtt og intervjuet mange av verdens mest kjente personer. Han har et vell av nervepirrende, dramatiske, fargerike og humoristiske opplevelser å fortelle om. Og Einar Lunde er god til å fortelle. Han har mottatt flere priser for sin journalistiske innsats og skrevet to bøker om sine eventyrlige opplevelser –bøker som til sammen er kommet ut i 12 opplag.

Over 40 år foran kamera i NRK har gitt ham unik innsikt, erfaring og kompetanse som nå kan komme andre til nytte –Einar kan, på engelsk og norsk, ledekonferanser, debatter, være konferansier, holde foredrag og kåserier og delta i videoproduksjoner.

Einar Lunde på ditt neste event

Behov for å løse opp litt på en tung fagkonferanse eller seminar? Få deltakerne til å tenke på noe annet en stund, oppleve noe spennende, ja, rene galskapen, og likevel få med seg viktige verdier? Einar Lunde har mange historier som han gjerne deler med deg. Hans kåserier og foredrag er alle hentet fra virkeligheten. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva Einar Lunde kan tilføre ditt arrangement.

Send forespørsel på Einar Lunde

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen