Artist & Event

Alex Rosén

Alex Rosén er en moromann, komiker, artist, og en fremragende toastmaster og konferansier. Han er også en veldig levende og engasjerende foredragsholder og sist men ikke minst er han en som alltid leverer til stor begeistring uansett hva dere ønsker å booke han til!

Grefsengutten ble første gang introdusert for det norske folk som stuntreporter på NRK høsten 1991. Etter dette har Alex Rosén stadig dukket opp på TV og deltatt i en rekke TV-programmer som gjest, programleder, dommer og stuntreporter. Han har blant annet vært på tokt med Berserk, og lagd tre sesonger med NRK-serien Folk i Farta hvor han reiste rundt i verden og møtte nordmenn som hadde gjort en uvanlig karriere i utlandet. Høsten 2016 var Alex Rosén med i Skal vi Danse på TV2, og sommeren 2018 som programleder i Allsang På Grensen.

Konferansier og foredragsholderen Alex Rosén

Alex Rosén debuterte som forfatter i 2006 med boken «Berserk til Valhall», hvor han sammen med Jarle Andhøy forteller om hvordan det opplevdes å følge i fotsporene til vikinghøvdingen Ottar. «Tøff pappa» kom i 2012 og handler om Alex sin rolle som sønn, bror og pappa, og i 2016 kom «Den store gutteboka», som handler om alt gutter synes er gøy. Han har også sine egne viner som selges på Vinmonopolet, og er en stolt ambassadør for Redningsselskapet.

Alex Rosén har gjort utallige oppdrag for næringslivet, militæret, politiske partier, skoler, rockeklubber og diverse organisasjoner. Han tar alltid utgangspunkt i egne opplevelser, som fra oppdagelsesferden til Nordpolen med Berserk, sin egen erfaring som sønn, kjæreste og far, eller hvorfor han mistet jobben i NRK – syv ganger. Han tilpasser alt han gjør til kunde, publikum og anledningen, og uansett om du booker han som konferansier eller toastmaster til ditt neste event, firmafest, jubileum, julebord, gratulatør for en jubilant, foredragsholder om opplevelsen om turen til Berser, ta rollen som vinekspert i et pauseinnslag, reklamestunt, moteshow, salgsmøte, jubileum, kick-off, standup show, musikkinnslag, videoinnslag, radioinnslag, leverer Alex Rosén alltid til stor begeistring!

Alex Rosén på ditt neste event

Vi bistår gjerne med ideer om hvordan din bedrift kan benytte moromannen fra Grefsen på ditt neste arrangement. Ta kontakt kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event et uforglemmelig innslag med Alex Rosén. Kanskje vil du ha et berserkforedrag eller en rockestjerne som begeistrer – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Alex Rosén

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen